الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مثل شما طلا زیاد داشتم ،ماشینم کوییکه ولی خب ۳ سال بیشتر کار نکرده و تمیزه ،خواستم ارتقاء بدم یه سمند نوشتم یه مقدار پولم کم بود اما دلم نیومد طلا بفروشم آخرم سمند رو فروختم ، الان خوشحالم دست به طلا ها نزاشتم چون دارم باهاشون خونه میخرم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
منم مثل شما طلا زیاد داشتم ،ماشینم کوییکه ولی خب ۳ سال بیشتر کار نکرده و تمیزه ،خواستم ارتقاء بدم یه ...
اخه جالبه هر کی پول کم داره اول به من زنگ میزنه همه ازم توقع دارند البته الان یاد گرفتم به هیچکی پول قرض ندم ولی الان خودم پول میخوام که حداقل یه پولی بخوابیم بانک وام بگیرم ماشینم عوض کنم روم نمیشه