2777
2789
عنوان

جهازدیدن شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 89 پست
ببین تو بدت بیاد یا خوشت بیاد بقیه کار خودشونا میکنن. منم واقعا بدم میومد.ولی شب عروسی بعد تالار او ...

من شده شب خونه مامانم میخابم ولی نمیخام کسی بیاد

ببینم یعنی خود شما دوست نداری دو روز دیگه خونه خواهر زادتو در حد یه نگاه ببینی روز اول؟؟؟؟

نه چون بعدا هم میشه دید یه ماه دو ماه ده ماه دیگه خونه همون خونس وسایل همون وسایل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی از عروساهم انگار که خونشون تحفه اس کسی رو راه نمیدن خیلی بده اینکار مردم که نمیخوان خونه و وسای ...

منم فردا عروسي تو پاتختي فاميلاي خودم اومدن جهازم رو ديدن فاميل شوهرم كه نيومدن پاتختي

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
خب بلاخره ک میرم مهمونی میبینم ولی ب قصد چک کردن کم و زیادش نمیرم اخه همه ک ندارن جهاز خوب بدن درس ...

خب ما رسم نداریم زیاد خونه تازه عروس بریم

مثلا خونه پسر داییم که عروسیشون خرداد بود نهایتا عید بریم واسه بازدید عید

بعضی از عروساهم انگار که خونشون تحفه اس کسی رو راه نمیدن خیلی بده اینکار مردم که نمیخوان خونه و وسای ...

از این نظر رسمش بده ک باعث ی رقابت منفی میشه گاها  و الا اگه فقط یه نگاه ساده باشه و ارزوی خوشبختی قدمشون سر چشم

ولی بعضیاا ب قصد فضولی و پیدا کردن کمبودا میان دیدم ک میگم

منم فردا عروسي تو پاتختي فاميلاي خودم اومدن جهازم رو ديدن فاميل شوهرم كه نيومدن پاتختي

ع چه جالب فامیل شوهر منم نیومدن فقط فامیل خودم بود خیلی هم راضی ام که پاتختی تو خونم گرفتم کلا پاتختی میگیرن که مردم بیان خونه نوعروسو ببینن نه خونه مادرعروسو. هرکسم میاد شعور داره که خونه عروسه زیاد کثیف کاری نمیکنن 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
من شده شب خونه مامانم میخابم ولی نمیخام کسی بیاد

ن بابا.تازه میگن دختره بی احترامی کرد.همه چیا بندازگردن شوهرت.منم ب شوهرم گفتم ب کسی کلید نده و نذار کسی بره.بذار اون بده بشه.ولی آخر سر چند نفری اومدن

از این نظر رسمش بده ک باعث ی رقابت منفی میشه گاها  و الا اگه فقط یه نگاه ساده باشه و ارزوی خوشب ...

بگن در دهن مردم هیچ جوره بسته نمیشه ولی عوضش مادر عروس به خودش میباله نتیجه زحمتاشو به بقیه نشون میده 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه