مگه مادر عروس ميخره ك به بقيه نشون بده يا پز بده مادره عروس هرچي ميخره براي رفاه و اسايش دخترش ميخ ...
کسی که بخواد با تیر تخته پز بده خیلی کوته فکره تو این دوره زمونه دیگه همه جهیزیه دارن پز دادن نداره مادر عروس زحمت میکشه میخره دوست داره نتیجه زحمتاشو نشون بده من به شخصه نظرم اینه که خونه عروس یه خونس مثل همه خونه ها که چی بشه بعضیا به اسم پز ندادن نمیذارن کسی نره این کار میشه ندید بدید بازی
الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدارو شكر عصر حجر تموم شده دوست عزيز خداروشكر دخترا الان طرز فكرشون عوض شده و ٩٠٪ با اين جور مراسم ...
من عاشق این رسمای عصر حجرم و اتفاقا پاتختی داشتم تو خونه خودم به کسی هم فخرفروشی نکردیم خاله هام و عمه هام دوست داشتن خونمو ببینن چه اشکالی داره یعنی چی بشه که ادای روشنفکری در میارن من نظرم اینه و به هیچ وجه عوض نمیشه
الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه