2777
2789
عنوان

جهازدیدن شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1806 بازدید | 89 پست
مگه مادر عروس ميخره ك به بقيه نشون بده يا پز بده مادره عروس هرچي ميخره براي رفاه و اسايش دخترش ميخ ...

کسی که بخواد با تیر تخته پز بده خیلی کوته فکره تو این دوره زمونه دیگه همه جهیزیه دارن پز دادن نداره مادر عروس زحمت میکشه میخره دوست داره نتیجه زحمتاشو نشون بده من به شخصه نظرم اینه که خونه عروس یه خونس مثل همه خونه ها که چی بشه بعضیا به اسم پز ندادن نمیذارن کسی نره این کار میشه ندید بدید بازی

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بخواد با تیر تخته پز بده خیلی کوته فکره تو این دوره زمونه دیگه همه جهیزیه دارن پز دادن نداره ...

شايدم بشه يجور فخر فروشي

و باعث بشه به سري ها ك توان مالي خريد انچناني رو ندارن به خودشون سختي بدن برن زير بار قرض و قوله

بالاخره پشت سر اين مراسما حرف و حديث زياد هست

پس همون بهتر ك نباشه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
کسی که بخواد با تیر تخته پز بده خیلی کوته فکره تو این دوره زمونه دیگه همه جهیزیه دارن پز دادن نداره ...

خدارو شكر عصر حجر تموم شده دوست عزيز

خداروشكر دخترا الان طرز فكرشون عوض شده و ٩٠٪؜ با اين جور مراسما مخالفن

واقعا شما بطن كارو ببين يعني چي ك زحمت بكشي بخواي به ديگران نشون بدي

خنده داره بخدا🤣🤣

خدارو شكر عصر حجر تموم شده دوست عزيز خداروشكر دخترا الان طرز فكرشون عوض شده و ٩٠٪؜ با اين جور مراسم ...

من عاشق این رسمای عصر حجرم و اتفاقا پاتختی داشتم تو خونه خودم به کسی هم فخرفروشی نکردیم خاله هام و عمه هام دوست داشتن خونمو ببینن چه اشکالی داره یعنی چی بشه که ادای روشنفکری در میارن من نظرم اینه و به هیچ وجه عوض نمیشه

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
من عاشق این رسمای عصر حجرم و اتفاقا پاتختی داشتم تو خونه خودم به کسی هم فخرفروشی نکردیم خاله هام و ع ...

خوش بحالتون 

موفق باشين

روز خوش

من عاشق این رسمای عصر حجرم و اتفاقا پاتختی داشتم تو خونه خودم به کسی هم فخرفروشی نکردیم خاله هام و ع ...

عزیزم هرکسی نظروطرز فکرخودش روداره شمام خودتوناراحت نکن اتفاقامنم بعضی ازرسم هارودوس دارم مث شما

ماهمچیم رسمی نداریم فردای روز عروسیمون که پاتختیه مهمونای نزدیک میان همون موقع هم میبینن خونه رو‌

اخه توفامیل ماپاتختی رسم نیس یعنی هرکس دوس داشته باشه میگیره بخاطرهمین مهموناخیلی اصراردارن که بیان همون شب عروسی خونه روببین

عزیزم هرکسی نظروطرز فکرخودش روداره شمام خودتوناراحت نکن اتفاقامنم بعضی ازرسم هارودوس دارم مث شما

فداتشم میدونم عزیزم ناراحت نیستم ایشالا شماهم خوشبخت باشی دوستم

ما شب عروسي تو حياط خدافظي كرديم پاتختيم خونه مامانم بود خيلي دور از فرهنگه به نظرم چون به كسي مربوط ...

مخصوصا ک میان تا حموم و دسشویس و یخچال و کابینتارو میگردن

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟