2777
2789

ممممممممن میدددددونم ما موفق نمییییشیم😐

یه چند نفر تو زندگیم هستن که خیلی رابطه نزدیک هم داریم متاسفانه نمیشه قطع ارتباط کرد

انقدر نا امیدن و انرژی منفی

وقتی میری پیششون بعد نیم ساعت ، از قیافه اینطوری😍😁. به قیافه اینطوری تبدیل میشی 😔😭

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پیششون نرو گلم

متاسفانه نمیشه اصلا

مثلا میگن شما دیگه نمیتونید ماشین بخرید نمیتونید خونه بخرید نمیتونید وسایل بخرید

خیلی ناامیدن تو زندگی خیلی

وقتی میرم میام از شدت ناراحتی و دپرسی قلبم درد میگیره اشک میریزم

خیلی ناشکرن خیلی

اصلا به خدا اعتماد ندارن

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

بعد هزارو یک ضربه خوردن دوسالی میشه یاد گرفتم لال بمونم جیک و پوک زندگیمو براشون تعریف نکنم وقتی ب موفقیت رسیدم بازم جارنمیزنم خودشون کور نیستن میبینن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
متاسفانه نمیشه اصلامثلا میگن شما دیگه نمیتونید ماشین بخرید نمیتونید خونه بخرید نمیتونید وسایل بخریدخ ...

باهاشون درمورد آشپزی خرید کردن باشگاه و این چیزا حرف بزن موضوع بحث رو خودت هدایت کن