الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دردش در حد چندثانیه بود بود من اونقدر گریه کردم و استرس داشتم قبلش از خوردوخوراک افتادم ولی بعدش انجام دادم به خودم فحش دادم که اخه این چی بود من زندگیمو چندوقت بخاطرش زهر کردم واقعا اونطور سخت نبود که بخای با بیهوشی انجام بدی...ولی تو به هیچیش فک نکن بالاخره باید انجام داد چ بترسی چ نترسی
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
یا امام زمان.... ایشالله من پام باز نشه برا عکس پس... خیلی نازک نارنجی ام تاقت درد ندا ...
انشاالله عزیزم ولی عکس رنگییی اخرین مرحلس تقریبا تا همه سنوهاتو انجام ندی دارو بخوری بازم باردارنشی اونوقت میفرستنت من 3سالو4ماهه دکترمیرم تا ماه پیش عکس رنگی دادم
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)