2777
2789
گلی جون چه مهربونی از حرفات معلومه,  نگران نباش مامان میشی ایشالله,  من که برات خوش بینم.. ...

عزیزم مهربونی ازخودته😍😍... والا خوش بین بوددم امروز ازمایش داغونم کرد ولی بازم امیدوارم شاید چندروز دیگ اونوقت مثبت شه اخه اولین باره تاخیرافتاد توپریودیم😔

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متولد 76 هستی خییییییییییلی وقت داری

اوهوم درسته وقت دارم ولی میخام دیگ باردارشم خسته شدم از دکترا...تا6ماه نشدم اونوقت باید برم ای یو ای 😔😔

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
متولد 76 هستی خییییییییییلی وقت داری

چندماه اقدامی تاحالا دکتررفتی؟

نگران نباش عزیز دلم...  هیچ کار خدا بی حکمت نیست و ی چیزو صادقانه بهت میگم هیچ چیزی رو زوی از خدا نخواه بزار هر وقت که شد از فکرشم بیا بیرو و 

به خدا تکیه کن 

فقط خدا 

تا اون نخواد.... نمیشه....  با خدا حرف بزن رازو نیاز کن ولی ازش فرزند زوری نخواه 

ایشالله که خدا هم وقتش ی نی نی برات شوت میکنه دلت 

من س ماه اینا  دکتر نه نرفتم ولی میخوام برم

اره حتما برو هیچوقت طولش نده انشاالله هیچ مشکلی نباشه و زود باردارمیشی....من دزفولم 

اوووووووو خیلی دوریم ما کرج میشینیم 

😍خوشبختم