2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 170519 بازدید | 505 پست
نمیدونم چرا با حرفات یاد حرفای عمه خودم افتادم وقتی مجرد بودم یبار دختر عمم پیشم بود همکارم که متاهل ...

تو همین تاپیک چند نفر گفتن اونایی که گفتن رفتار استارتر درست نبوده خودشون خرابن ...!فکر کن ندیده و نشنیده و ....تو مجازی تهمت میزنن در صورتی که من خودم به شخصه به نظرم حتی نگاه به نامحرم گناهه...تو همین سایتی که نصفش دوست پسر دارن و رابطه و حداقل بوس و بغل را عادی می‌دونن .اونوقت به دیگران تهمت میزنن .واقعا خدا ازشون نگذره...

رفتار اون خانم اشتباه ولی رفتار استارتر هم اشتباه تر .چون با رفتارش ثابت کرده حتما اون خانم برتری نس ...

اگه یه مرد بیاد بهت هیزی کنه شوهرت بندازتش بیرون یعنی یارو به شوهرت برتری داره🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم منو دیده تو‌محل کارم صد تا مرد هست .به من اعتماد داره .خیلی از مردها هم کرم میریزن والا محل نمیزارم

اون قهقهه ای ک اون زد باید بگم احتمالش کمه گرفته باشه ،بعدشم فقط با این کارا شوهرت و دخالت دادی بیشت ...

اتفاقا خیلی تیزه ... از نگاهاش رفتاراش معلوم بود ک میدونه ازش خوشم نمیاد

بعضی چیزا حرف نیس ک بگی فلان حرفو زد 

از رفتار وحالت چهره مشخصه‌...

اون قهقهه برا کنه بودنشه...این چن ماه پیش هی سعی داشت شوهرمو ب حرف بگیره

شوهرمم دوبار وسط حرفاش قشنگ روشو برگردوند جملش ناقص موند.... باز از رو نمیرفت

منظورم کنه بودنشه وگرنه خیلیم تیزه و میگیره

کاملا درست حس کردیزن داداش خودم همش برای شوهر خواهرم که وضع مالیش خوبه همش عشوه و..میومدهمش بهش میگف ...

از بیرون دیده زندگیشون رو فکر کرده چه خبره.دامادتون یه بار بزنه تو برجکش خودش رو جمع میکنه.

خوبه بیاد یقه همه مردای محل کارم بگیره بگه شما هیز هستید ..خیر دیگران را نمیشه تغییر داد ولی به من اطمینان داره .منم به همسرم اعتماد دارم نه اینکه با هر عشوه ی چسکی یک زن دلم بلرزه

من واقعا نمی فهمم اینایی که این کارومی کنن شوهرشون متوجه کارزشتشون نمی شه تذکر نمی ده به خانمشون

آره واقعا...حالا شوهر منو ببینی چقدر حساسه ب رفتارام جلو آقایون

شوهرم منو دیده تو‌محل کارم صد تا مرد هست .به من اعتماد داره .خیلی از مردها هم کرم میریزن والا محل نم ...

نگفتم کرم میریزی اگه یارو رو بندازه از خونه بیرون که هیزی نکنه ؟ از نظرت مرده برتر میشه😵‍💫

خوبه بیاد یقه همه مردای محل کارم بگیره بگه شما هیز هستید ..خیر دیگران را نمیشه تغییر داد ولی به من ا ...

مگه همه مردا به تو هیزی میکنن یا باهات میان خونتون

این اومده خونش بهش رسونده دیگه نیاد همین

خلاصه مجبوری فقط در حد چند جمله و پذیرایی چای و میوه ...بااین وجود شوهرم ب پدرشوهرم یه جمله عادی گفت ...

پر رو باشه بازم میاد خیالت راحت

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

به نظر من باید یه شهر بسازیم برای زنا یه شهر هم برای مرداجدای جدا باشند از هم...شبهای جمعه برقا را ق ...

بخدا اون زن اصلا از من بالاتر نیست...

و من تو ۱۱سال زندگیم ب هیچ کس غیر این بخاطر رفتاراش حساس نشدم...

شوهرم یه فامیل نزدیک داره دختر مجرد 

مثل قرص ماهه،مثل مدلای خارجیه

پیش شوهرم میشینه با موباز و تیشرت  شوخی دارن،میگیم میخندیم بازی میکنیم سفر میریم

ولی خیلی با وقار و ....اصلا معلومه قصدی نداره با همه همونطوره ... مدلشه

اتفاقا خیلی تیزه ... از نگاهاش رفتاراش معلوم بود ک میدونه ازش خوشم نمیاد بعضی چیزا حرف نیس ک بگی فلا ...

اونوقت اینجور زنها توی تصور خودشون ، خیلی اجتماعی و خوش برخورد و خوب هستن در حالی که اگر راست میگن اجتماعی هستن و ارتباطات خوبی دارن پس چرا وقتی یه خانم باهاشون توش و بش میکنه روی برمی‌گردانند و بدشون میاد اما فقط دوست دارند و لذت می‌برند با شوهرهای این و اون گفتگو و بگو بخند داشته باشند!!

من برخی خانوما رو دیدم که فقط دوست دارند با مردها حرف بزنند و کرم بریزند ولی با خانوما لال و کم حرف و اخمو هستند و با آقایون نیششون تا بناگوش بازه!  اینجور خانوما صد در صد مرض دارن!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

کامنتم رو اگه ببینی درس میکنی این مشکل رورو شوهرت کار کن خودت بی احترامی نکنافرین اون بلند خندید شوه ...

آره ب شوهرم گفتم این میخواد منو اذیت کنه از این راه وارد شده تو محل نده...

آره واقعا دوست ندارم برا بقیه توضیح بدم ک چرا سرد رفتار میکنم

مخصوصا ک جلوی جمع اون بیشتر احترام بزاره من بی محلی کنم جلوه ی خوبی نداره

انگار من بی ادب میشم