2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 170518 بازدید | 505 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه مثال بزنی چطوری پیشش کلاس بیام.. و خودمو بگیرم..باور کن بلد نیستم..مادرم هیچی یاد نداده..تو فام ...

پیشش اصلا نگو فلان کارو بلدنیستم و...همش ازخودت تعریف کن وجوری برخوردکن که ازاون بالاتری.هروقتم دیدی داره باشوهرت حرف میزنه به بهانه ی گوشی به شوهرت چیزی نشون بده یا وسط حرفش بپر یه چیزی به شوهرت اروم بگو پچ پچ کن بخندین بزار کنف شه

آخ گفتی..طرف ما... موقع شیردهی..جلوی مردا واضح شیر میداد..حتی سر سفره شیر میداد..سینه ی مادره به دهن ...

شما میتونی با پدر و مادرتون صحبت کنین و صحبت و تذکر دادن به اون خانم رو به اونا واگذار کنید

به بچه هاتون هم بسپرید به بچه های اون خانم زیاد جیک تو جیک نشن

به مادرتون هم بگید به جز مراسمات مثل یلدا و.. بقیه مواقع جدا جدا شام دعوتتون کنه

اگر همه اینها رو انجام دادید وکار ساز نبود باز همسرتون باید وقتی تو جمعی یه رفتار زشت  یا حرف غیر معقولی زدن خیلی جدی بهشون بگن  که اخلاق و رفتار شما خیلی زشت و چندشه

شما میتونی با پدر و مادرتون صحبت کنین و صحبت و تذکر دادن به اون خانم رو به اونا واگذار کنیدبه بچه ها ...

سوژه عروس خانواده است که خونه مادرم زندگی میکنه..

و البته در کارهای خونه شون کمکه..

متاسفانه به بچه هاش یاد میده بیان همونجا بگن..

عمه چرا همش میای اینجا.‌پس کی ما بیایم خونه تون..

گفتم انشالله..بزودی..

ولی شوهرم میگه پای اونو باز نکن خونه مون..

بنظرت وقتی بچه هاش اینطوری میگن

من چه جوابی بدم..ضمن اینکه رُک نباشه ولی

خجالت بکشن ازینکه دستش رو خوندم..دیگه نقشه نکشه..

خسته شدم..خونه مادرم نشسته مادرم فوت کرده..

دختر۷ساله ش خیلی دغله ولی شب فوت مادرم سوتی داده

به بچه هام‌گفته اع یعنی اینجا دیگه خونه ما شد..

بله عزیزم مرض خودنمایی داشته تا میتونی ازش دورباش

میدونی با چشم و گوش خودمم دیدم کشونده کنار داشته بچه  ش یاد میداده..که به اینا اینطور بگو...اون طور بگو.

از شوک شدن این قضیه بدتر نرفتم مچش رو بگیرم..

از صحنه ی نمایش مزخرفش خودمو دور کردم..

وآقعا به بچه های ساده خودم هرچی یاد میدم

صمیمی نشین

مثل خودم خیلی ساده ان بلد نیست بپیچونن بچه فامیل رو 

میدونی اگه بچه شون عادت کنه بیاد..

میدونم یاد میده اینجا بخوابه..

بنظرت تفریح بیرون ببرم بچه هاشون رو..

به خونه مون عادت نکنن یا نه

اصلا بشم یه عمه و خاله ی سرد بی روح..

واسه بچه هاشون..

یا مثلا با بچه هام چه نقشه ای بریزیم 

واسه بی محل کردن بچه های کننننه ی فامیل

میدونی با چشم و گوش خودمم دیدم کشونده کنار داشته بچه ش یاد میداده..که به اینا اینطور بگو...اون طور ...

بنظرم یه عمه ی بی روح باشی محلشون ندی خیلی بهتره ازاینکه بیان و استرس بگیری آرامش زندگیتو ازدست بدی.یه مدت کمتر برو وقتی اومدن بهونه بیار که نیستم و ارایشگاهم وبیرون و...خودشون میفهمن....مهم زندگی خودته و شوهرت

سوژه عروس خانواده است که خونه مادرم زندگی میکنه..و البته در کارهای خونه شون کمکه..متاسفانه به بچه ها ...

میدونم عزیزم

میتونی در جواب بچه ها بگی ما میاییم اینجا  چون اینجا خونه پدریه منه ولی خونه ما خونه پدری شما نیست

حتی میتونی مستقیم بگی مثلا اسم همسرتون رضاست

آقا رضا نمیدونم چرا ولی راضی نیست شما بیایین خونه ما

البته اگه جزو اون دسته از بچه هایی نباشن که پیگیر جوابتون باشن وبگن چرا و چرا وچرا

وای ترکیدم 😄😄😄😄😄

تا باشه از این ترکیدن ها،😂😂😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷