2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 170520 بازدید | 505 پست
عزمزمه این خانم چه نسبتی باهاتون داره که توی کوچکترین و خصوصی ترین مجالستون هم هست؟

نسبتش انقدر دوره ک بگم خندت میگیره 

زن پسر دایی پدر شوهرم

ولی همیشه خودشونو میچسبونن ب خونواده شوهرم اینا عین کنه

حالا اونام از دست اینا خسته شدن حفظ ظاهر میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبتش انقدر دوره ک بگم خندت میگیره زن پسر دایی پدر شوهرمولی همیشه خودشونو میچسبونن ب خونواده شوهرم ا ...

خب عزیزم به همسرت بگو از طرف خودش به مادر شوهرت بگه این خانم دلیلی نداره توی همه مهمونیهای ما باشه. از شخصیتش خوشم نمیاد. 

خودتم میگی مادر شوهرت اینا هم خوششون نمیاد ازش. اصلا بهش نگن کی میخوان بیان خونه شما.

بنظرتون کارم زشت بود یا اصلا درحدی نبود ک بفهمه منظورم اینه از ما بکش بیرون

به نظرم توهم زدی .اون زنم رفتار عادیش اینطور ...مگه کمبود عزت نفس داری اینو دک کردی زنای تو کوچه خیابون و ...را میخای چکار کنی اگه خودت عزت نفس داشته باشی و به همسرت مشکوک نباشی هیچ کدوم از این واکنشها نشون نمی‌دادی ..چون شوهرت حرف زده خانم خندیده شده خراب ..اینقدر متوهم نباشید می‌دونی اگه تهمت باشه چی میشه ..شوهرت برا خودت چکار کرده که حالا بخاد برا یه زن غریبه انجام بده ...

منم نی نی سایتی ام چرا هیچکی به این خرس که کنارم خوابیده و خرو پف می‌کنه نظر نداره، اوف بر من با این ...

🤣🤣🤣😭😭😭😭

والا شوهرمنم همینه ولی تا میشه میگ دختر فلانیو فلانی بهم پیام میدادن ک دوست داریم.

میرفتم هرجاخواستگاری جواب مثبت میگرفتم.

ولی بعد ازدواج من همچین اش دهن سوز بودنی ازش نمیبینممم🤣

خلاصه مجبوری فقط در حد چند جمله و پذیرایی چای و میوه ...بااین وجود شوهرم ب پدرشوهرم یه جمله عادی گفت ...

اون قهقهه ای ک اون زد باید بگم احتمالش کمه گرفته باشه ،بعدشم فقط با این کارا شوهرت و دخالت دادی بیشتر جلب توجه کردی واسه اون خانم،بهتر بود ی جوری فقط بین خودت و اون خانم حل میکردی مثلا ی روز ک شوهرت نبود دعوتش می کردی نابودش می کردی😁😁😁

به نظرم توهم زدی .اون زنم رفتار عادیش اینطور ...مگه کمبود عزت نفس داری اینو دک کردی زنای تو کوچه خیا ...

کور که نیست میبینه طرف عشوه میاد هیچی نگه دوست داره با تیپا بندازتش از خونش بیرون😐

تو چرا طرف اون زنه رو میگیری ؟؟؟؟ 

فامیل خیلی دوریه ..من نوعروس بودم خیلی بچه بودم از من حرف میکشید میبرد برا خانواده شوهرم....بعد خودش ...

من واقعا نمی فهمم اینایی که این کارومی کنن شوهرشون متوجه کارزشتشون نمی شه تذکر نمی ده به خانمشون 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

درسته بعضی وقتا حساسیته بیجا هست ولی واقعا خود آدم‌تفاوت حساسیت بیجای خودشو  و حس واقعی رومتوجه میشه.شما هم دفعه دیگه خواست بیاد چند بار بهونه بیارید که نیستید که نیاد.به خانواده همسرتونم بگید دوست ندارید بیاد.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حرفتو قبول دارم. اصلا طرف من حالش از مدل شوهر من به هم میخورد ولی این کارو میکرد که بگه جذاب ترین زن ...

دقیقاااا 

حالا نمیگم همه زنا اینجورن ولی خودمون زنیم همه تو وجودمون یه رگه حسادت هست گاهی از سر اینکه از ی زنی بدمون میاد خودمون و میکنیم تو جشم و چال شوهر

آفرین آره

من خودم دوتا دوست داشتم پیش من پشت پارتنرم میگفتن اینو ول کن این چیزی نداره و فلان و بهمان پشت من میگفتن خدا به داد فلانی(ینی مارتنرم)برسه این یتی من چقدر ناز داره چقد اونو اذیت میکنه