2777
2789
عنوان

کیا مشکل قلبی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 98 پست
این علائم چندتاش داری؟عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازیزورگوییعجلهسرپیچی از توصیه هاعرق کردنفکر ...

من همشو دارم از چیه علائم چیه اینا ؟؟؟

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
بیماری ندارمیعنی مشکل قلبی ندارم؟

اگه علائمی ندارین نه، چون استارتر گفت مشکل قلبی داره علائم غلبه خون فرستادم چون به غلظت خون هم مربوط میشه و دور از جون  بعضی سکته های قلبی و مغزی به غلظت خون هم ربط داره ،تنها دلیلش نیست ولی یکی از دلایلش هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همشو دارم از چیه علائم چیه اینا ؟؟؟

علائم غلبه صفرا هست

که یسری بیماریها از جمله بیماری های عصبی مربوط به غلبه این مزاج میشه درکنار داروهای اون بیماری باید اصلاح مزاج هم بشه تا بیماری ریشه ای درمان بشه

دوس داشتی تاپیکمو بخون امیدوارم برات مفید باشه

اگه علائمی ندارین نه، چون استارتر گفت مشکل قلبی داره علائم غلبه خون فرستادم چون به غلظت خون هم مربوط ...

چه علاعمی

من خیلی علاعم هایی دارم که نمیدونم استرسه یا قلب

سنگینی سر

تپش قلب

قلب درد روزانه 

دست درد چپ بی حسی سنگینی

دندون درد فک درد

حاله تهوه

چه علاعمیمن خیلی علاعم هایی دارم که نمیدونم استرسه یا قلبسنگینی سرتپش قلبقلب درد روزانه دست درد چپ ب ...

برا همشون درمان هست 

تاپیکمو بخون و با درمانگرای مجرب مشورت کن ان شاالله خوب میشی