2777
2789

من موهام تا پایین گردنم هست تقریبا 

از حمام میام هردفعه با سشوار صاف میکنم ، اگر صاف نکنم پف می‌کنه و یه موج خیلی زشتی پیدا می‌کنه و شبیه دلقک میشم

هر دفعه هم نیم ساعت ، بیست دقیقه اینا طول می‌کشه تا کار موهای من تموم بشه

اما مامان من وسواس داره ، هر دفعه که بیرون میرم و برمی‌گردم خونه ، میاد دستاشو خیس می‌کنه می‌کشه به موهام😐

بهش میگم چرا اینکارو می‌کنی

میگه تو میری بیرون دست کثیف میزنی به موهات😐

خب مویی که با سشوار صاف شده ، یه قطره آب بهش بخوره خراب میشه

تازه اونم چندین بار دستشو خیس می‌کنه و همچین کاریو میکنه

هزار بار سر این موضوع باهم دعوامون شده ، من این همه زحمت میکشم موهامو درست میکنم ، تا مامانم بیاد توی یک لحظه همشو خراب کنه ، چرا؟ چون بدش میاد😐

واقعا دیگه خسته شدم ، هردفعه که برمی‌گردم خونه حال و روز من همینه 

هر شب بابامم میاد خونه همینه ، بابام دیگه عادت کرده چیزی نمیگه ، ولی خب من بخوام از الان اعصاب خودمو سر این چیزا بهم بریزم پسفردا میشم یکی بدتر از مامانم

به نظرتون چیکار کنم؟🫤

یک عدد احمق هستم🎀

مامانتو ببر تیمارستان

من نمیتونم حتی بهش بگم بیا برو مشاوره‌ای چیزی ، چجوری ببرمش تیمارستان؟؟😂

معتقده که من و بابام خیلی کثیفیم چون زندگی رو راحت تر میگیریم و فقط خودش تمیزه 😐😐😐

یک عدد احمق هستم🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.