2777
2789
عنوان

خاطره زایمان من(طبیعی_سزارین)

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 88 پست
الهي بگردم چي كشيدي😢

خدا نکنه عزیزم بله خیلی سخت بود بارداری زایمان و البته بیشتر بعد از زایمان با پنجاه روز خونریزی افسردگی شدید و یک دختربی قرار شیرنداشتن و دکتر و انواع شیر خشک....بچشمم دیدم ک تو این یکسال به اندازه چندسال پیر شدم اما خداروشکر دخترمو سالم بغل گرفتم.... وگذشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم سه ماه باردارم و ب شدت از زایمان طبیعی میترسم چون تو بچگی زایمان سخت عمم رو تو بیمارستان د ...

مرسی مهربون.... اگه از الان صحبت کردی انشالله که سزارین میشی... نگران نباش

ننرس عزیزم من شرایطم خیلی بد بود استراحت بودم بدون تحرک و وزن زیاد زایمان سختی داشتم غیر از این بدنا ...

زاییدن به شدت ارثیه 

خوب زا و بد زا داریم 

من مطمعنم بد زام چون مامانم بوده برا همین از اول همچین کاری نمیکنم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

ببخشید اینهمه از درد ورنج گفتم خیلی وقته دلم پره واولین بار اینجا گفتم... از همه این ها بگذریم ... با یک لبخند دخترم همه این رنج ها فراموش میشه.... مامانای اینده نترسید بالاخره خوب یا بد میگذره وبا دیدن کوچولوتون صدبرابر شادی وخوشی نصیبتون میشه

چه سخت! 😥😥من همیشه دوست داشتم درد طبیعی رو بکشم ولی سزارین شدم قبل اینکه درد به سراغم بیاد. الان با خودم فکر می کنم من توانشو نداشتم همون بهتر که سز شدم.

راستی منم ۱۲/۱۲ متولد شدم!😉

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
چه سخت! 😥😥من همیشه دوست داشتم درد طبیعی رو بکشم ولی سزارین شدم قبل اینکه درد به سراغم بیاد. الان ب ...

البته منم خیلی طبیعی درد نیومد با سرم فشار اومد  بهرحال طبیعی ریسک داره ممکنه سخت باشه ک در این مورد سزارین خیلی بهتر میشه

قلمتون قشنگه  من طبیعی زایمان کردم  چند بار خواستم خاطره زایمانم رو بنویسم ولی نگارشم اص ...

جدی؟ من با کلی خجالت نوشتم! نظر لطفته عزیزم.... نه حتمن بنویس گلم ما که نویسنده نیستیم شروع کنخودش پیش میره

زاییدن به شدت ارثیه  خوب زا و بد زا داریم  من مطمعنم بد زام چون مامانم بوده برا همین از ...

اتفاقن مامان من خیلی خوش زا بوده حتی میگه به اتاق زایمان نمیرسیدم اما من...

اتفاقن مامان من خیلی خوش زا بوده حتی میگه به اتاق زایمان نمیرسیدم اما من...

راس میگی 

ولی من یه سقط داشتم فک کن سر یه بچه اندازه یه دو بند انگشت یا کوچیکتر با کیسه اب هفت هشت ساعت درد کشیدم تا افتاد بعد بچه به اون بزرگی رو چطور زایمان کنم 😭😭خوش بحال اونایی که خوش زا هستن 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
راس میگی  ولی من یه سقط داشتم فک کن سر یه بچه اندازه یه دو بند انگشت یا کوچیکتر با کیسه اب هفت ...

اره واقعن... اگه اجازه بدن چون تا این حد مطمینی فکر میکنم سزارین بهتره... منم مطمین بودم نمیتونم اما چاره ای جز پذیرش زایمان طبیعی نداشتم!!!!!!!!

جدی؟ من با کلی خجالت نوشتم! نظر لطفته عزیزم.... نه حتمن بنویس گلم ما که نویسنده نیستیم شروع کنخودش پ ...

راستش زایمان من هم سخت بود هم آسون   حتما مینویسم چون میدونم به درد خیلیا میخوره 

دخترم الینا خانوم 31 ام شهریور ساعت 9و نیم شب اومد بغلم