2777
2789
عنوان

خاطره زایمان من(طبیعی_سزارین)

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 88 پست
وای چقدر سخت بوده.خداروشکر که هر دو سالمین.من هم از طبیعی و هم از سزارین میترسم.😟😭😭😭😭🤕😷

بله تازه من خیلی فاکتور گرفتم از خاطراتم...اما برای همه اینجوری نیست گلم از هیچکدوم نترس بالاخره تموم میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم میتونم گوشی همراه خودم ببرم یعنی ممکنه داد بزنم وایی ابروم میره از معاینه شدن هم خجالت میکشم ...

گوشی نه عزیزم معاینه زیاد نبود منکه با بی دردی بودم اصلن چیزی یادم نمیاد ولی قبل اون فقط غرغر میکردم واصرار ک راهبرم بشینم سرویس برم داد وفریاد نزدم 

و وایی فقط داد میزدی یا چیزی هم با داد میگفتی

نه فقط اخرش داد میزدم.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا
گوشی نه عزیزم معاینه زیاد نبود منکه با بی دردی بودم اصلن چیزی یادم نمیاد ولی قبل اون فقط غرغر میکردم ...

حالا من میگم سرم رو بزنن به پایه متحرک بتونم راه برم 

اللهـــم العجل ولیک الفرج

همسرم بنده خدا با وجود شرایط بدمالی تو اون دوره منو بهترین بیمارستان بستری کرد و هربار بامن ساعت ها منتظر ویریت دکترم میشد وکلی هم سونوگرافی تو بهترین مراکز رفتم اما زایمان طبیعی و کلن بارداری فقط خودت مهمی استرس و توجه ومراقبت زیاد اوضاع رو خرابتر میکنه

همه  بیمارستان ها از این توپ هادارن روش میشینی قر میدی

اره.خیلی خوبه.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا
حالا من میگم سرم رو بزنن به پایه متحرک بتونم راه برم 

فکر کنم اجازه ذاه رفتن بهمه بدن نمیدونم چرا من اجازه نداشتم  میگفت بشینی دستگاه قطع میشه نمیتونم صدای قلب بچتو بشنوم اخراش میگفتم مهم نیست یا میگفت از بس میری سرویس سرمت جواب نمیده نباید بری یا باخواهش میذاشت چند قدم راه برم کلن مامای بدی بود

پایان... ممنونم که خوندید... برای همه ی مامانای اینده زایمان راحتی ارزو میکنم

عزیزم منم سه ماه باردارم و ب شدت از زایمان طبیعی میترسم چون تو بچگی زایمان سخت عمم رو تو بیمارستان دیدم جوری ک حتی ببخشید ب شوهرم ک عزیزمه بابت این شرایطم فحش میدم گاهی خیلی با پزشکم صحبت کردم اون فعلا به من امید سزارین داده یعنی میخواد ارومم کنه؟چون منم تو این سه ماهه دردای عجیب و خیلی زیاد شکم و لگن دارم .و برات دعا میکنم ک انقد روزای خوش رو ببینی که همه این ناراحتی ها از یادت بره