2777
2789
عنوان

بیبی چک با هاله کمرنگ روز دوازده انتقال جنین (آی وی اف)

| مشاهده متن کامل بحث + 9604 بازدید | 48 پست
سلام عزيزم منم روز ۶ انتقالم شما مثبت شدی؟

سلام پریروز روز ۱۲ یا ۱۳ انتقالم بتا دادم ۳۸ شد

شنبه مجدد باید تکرار کنم..ولی امروز بیبی چکم هاله اش پررنگ تر شد...توکل برخدا

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بنظرم خوبه رشدش جهشی بوده شاید دیر لانه گزینی شده بخاطر اون عددش اول پایین بود دکتر نظرش چیه؟

میخوام فردا مجدد بتارو تکرار کنم بعد برم پیش دکتر

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

میخوام فردا مجدد بتارو تکرار کنم بعد برم پیش دکتر

ان شاءالله که فردا میری و بتا میره بالاتر،خبرشو بده عزیزم،منم پهلوم یکم درد میکنه همش میترسم خارج از رحم باشه آخه یه بار طبیعی اقدام کردم خارج از رحم شده

سلام عزیزم شما باردار بودین؟

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت