2777
2789

ازچهارشنبه سرفه میکرد بردمش متخصص دکتر خودش ک ازنوزادی میبردمش ازیترو داد واسپری دهانی ودوسه تا پودر برای سرفه ولی فایده نداشت..سه شب ازسرفه نخوابید بچه..دوباره شنبه بردمش دکتر متخصص اطفال دیگه دوتاامپول سفازولین براش نوشت دیروز دومیشو زد..خداروشکر سرفه شبش قطع شد..تک وتوک داره ولی اونجوری پشت هم نیست ولی امان ازگرفتگی بینی ش..دیشب دوباره اون نذاشت بخوابه وچندباربیدارشد خلط پشت حلقش بود..دستگاه بخورمیزارم براش..اسپری دکوسایلین براش میزنم یخورده ویکس ام مالیدم به دماغش تایخورده تونست بخوابه..ولی هنوز سرفه هاش خلطیه دماغش خلط داره‌..نه میتونه خلط رو تخلیه کنه نه هیچی‌‌..دوسالشه فقط..خسته شدم دیگ😓

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
آخی عزیزم مشکل منم هستم دخترم ۱۸ ماهشه دو هفته س درگیریم ،الان که سرفه هاش خلطی شده دیفن بچگانه بهش ...

تاثیرداره؟دیفن بچگانه فرق داره بابزرگسال؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم این ویروس کوفتی رو گرفته از دیشب تا صبح فقط سرفه کرد و داشت خفه میشد

ستادین دی سی و کتوتیفن و اسماویت و اسپری بینی و شربت آزیترومایسین بهش دادم هنوز خوب نشده 

نمیدونم دیگه چ غلطی بکنم 

انقد شربت خورده همش کسل و بی حوصله اس 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

پسر منم این ویروس کوفتی رو گرفته از دیشب تا صبح فقط سرفه کرد و داشت خفه میشدستادین دی سی و کتوتیفن و ...

اره بخدا..بدویروس مزخرفیه..پسرم تواین دوسال انقد بدمریض نشده بود..پسربزرگم میره مدرسه میگیره میده به این😮‍💨

پسر منم این ویروس کوفتی رو گرفته از دیشب تا صبح فقط سرفه کرد و داشت خفه میشدستادین دی سی و کتوتیفن و ...

اسماویت مگ برای سیستم ایمنی بدن نیست؟؟چرا اونومیدی الان

بزار خوب شدبهش بده

اسماویت مگ برای سیستم ایمنی بدن نیست؟؟چرا اونومیدی الانبزار خوب شدبهش بده

چون هیچی نمیخوره تا مریض شده

دکتر گفت بده ک سیستم ایمنی بدنش بیاد بالا 

انقد شلغم دادم بهش دیگه بدش میاد از شلغم

هر روزم اسپند دود میکنم ک هوای خونه عوض بشه ولی با این همه دارو یک درصد هم خوب نشده☹️☹️☹️

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

منو پسرم دوهفته س گرفتیم ؛ انقد سرفه می کنیم که گلاب به روتون آخرش بالا میاریم خیلی مریضه بدیه

دقیقا ماهم گرفتیم خسته ایم دیگه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
شما دارو هم مصرف میکنید بازم سرفه تون زیاده؟کم‌ نمیشه با دارو ؟

نسبت به قبل کمتر شده ؛ ولی وقتی سرفه شروع میشه دیگه تموم نمیشه ؛ قشنگ خفه میشیم 

پسرم اون شب تا صبح سرفه کرد ؛ آخرش دل درد و سردرد شد طفلی 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم