2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرم دوس شدم هیچی نداشت

586 بازدید | 26 پست

انقد باهم کار کردیم و تشویقش کردم و هلش دادم به سمت موفقیت الان یه مغازه‌ی خیلی بزرگ خریده کارش هم گرفته گویا 

از پیج کاریش میبینم چقد برو بیا داره خرج کردنش هم زیاد شده هر روز میبره منو رستوران هر روز چیزای شیک و پیک میخره 

وقتی باهاش دوست شدم ۸ تومن درامدش بود البته ۶ ۷ سال پیش 

خودمم باهاش همکار بودم انقد کارای مختلف میکردم شوهرمم میدید من دارم کارای مختلف میکنم و تو بازار کار پیشرفت میکنم اونم کار میکرد 

ما وقتی دوس شدیم ۲۰ سالمون بود بعدا که ازدواج کردیم حدود ۲۶ ۲۷ سالمون شد 

سختی زیاد کشیدیم جفتمون 

درک میکنم خیلی حس قشنگیه😍😍😍

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حس خوبیه

ماهم تو همین دوران تلاش برای آینده اییم

من ۱۹ سالمه و دانشجوعم‌ پارتنرم ۲۳ سالشه و سربازیش داره تموم میشه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

هیچی دیگه همین. سخت بود یه دوران علی الخصوص دوران دوستی واقعا استرس و فشار رو هردومون زیاد بود

امیدوارم الان ک ب خوشی رسیدید دوران سخت رو فراموش نکنه شوهرت که کی پشتش بود قدرتو بدونه

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

منم خودمو تکه تکه کردم تو این سالها ذره ذره آب شدم انقد دوییدم ولی شوهرم هیچوقت نفهمید زندگی جدیه نجنبه جا میمونه همش گفت حالا تااونموقع تااونموقع به لطف خانواده ش هیچی نشدیم ،اگه تنها بودم به خیلی چیزا میرسیدم ،دیگه بره بمیره

..........