2777
2789
عنوان

بچه هام همه امشب باگریه خوابیدند

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 87 پست
بعداینقد گریه میکنن که آدم کلافه میشه حاضره کل دنیاروبهش بده فقط دهنش بسته بشه

اگه با گریه و التماسش چیزی ک میخواد بدی این میشه ترفند بچه برای چیزی ک میخواد ب دست بیاره باید در همون گریه بهش بگی تا آروم نشدی و درست حرف نزدی کاری ک میخوای انجام نمیدم

گناه داره مگه قد و قواره خودته که می زنیش درک میکنم حالت رو اما اگه نمیتونی کنترل کنی خشمت رو حتما ا ...

این مشاورا هم هیچ کاری نمیکنن قرص هم که بدترمون میکنه

کاش من همه بودم با همه دهانها تو را صدا میزدم خدددددددااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با گریه و التماسش چیزی ک میخواد بدی این میشه ترفند بچه برای چیزی ک میخواد ب دست بیاره باید در هم ...

دقیقا درسته ولی اعصاب فولادی میخواد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

این بنده خدا عذاب وجدان داره خودش میخواد که راهکار بهش بدیم و آرومش کنیم

دیگه راهکارش فقط همینه که روی خودش کار کنه تا آروم باشه و حداقل بچه رو کتک نزنه 

اگه وضع مالیش اجازه میده بزارتشون مهد که حداقل دو سه ساعت راحت باشه و آرامش داشته باشه

[QUOTE=362654826]انشالله عزیزدلم... شماهم دعاکن من باردارنباشم ازصبح اینقد گریه کردم چشام کورشدن دعاکن پریودشم چن روز ...[/QUOT

عزیزن دعا میکنم باردار نباشی ولی چرا انقدر دوست داری باردار نباشی

دست خودشون ک حتما هست عصبانیت ی رفتار انتخابیه وگرنه چرا آدما در مقابل پلیس یا مثلا ی آدم رودربایستی ...

عزیزم وقتی ادم تحت فشار روحی روانی باشه مخصوصا با این همه سختی ک مامانا میکشن اونم دست تنها واقعا همچین واکنشایی طبیعیه

مثالتون هم خیلی غیرمنطقی بود چون ادم با کسی رفتارش تنده ک سببه حال و روزشه.مثل بچه ها یا شوهری ک به ادم کمک نمیکنه تو هیچ کاری

اگه با گریه و التماسش چیزی ک میخواد بدی این میشه ترفند بچه برای چیزی ک میخواد ب دست بیاره باید در هم ...

دقیقا ما پنجشنبه خونه یکی از اقوام بودیم 

بچه ۵ سالش اومد شروع کرد با گریه چیزی گفتن 

مادرش عصبی شد شدید و بچه رو تهدید به کتک کرد 

من به بچه گفتم آروم بگو تا حرفتو بفهمیم عزیزم 

بچه چند بار با گریه اما آرومتر حرفشو گفت و من هی گفتم متوجه نشدم تا آخرش بچه دیگه گریه نکرد و قشنگ حرفشو زد و منم راهنماییش کردم 

مادر پدرش تعجب کرده بودن

چه خبره امشب ،يکی با سه تا ب چه میخواد طلاق بگیره یکی سه تا بچه هاش گریه کردن ،تو رو خدا یه خورده ب ...

ای خدا خوب دیگه شد باور کن اینقد مطالعه میکنم برا برخورد درست باهاشون ولی اینا انگار اصلا هیچی 

عزیزم وقتی ادم تحت فشار روحی روانی باشه مخصوصا با این همه سختی ک مامانا میکشن اونم دست تنها واقعا هم ...

ببین این حرف من نیس حرف روانشناساس ک عصبانیت انتخاب آدماس حالا از نظر شما برای تخلیه روانی آدم بچشو بزنه طبیعیه نظرتون محترم... ولی اینکه مادر دست تنهاس یا شوهر کمک نمیکنه گناه بچه طفل معصوم ک هنوز خوب و بد رو تشخیص نمیده چیه منطقا باید رفت یقه بابای بچه رو گرفت 

دقیقا ما پنجشنبه خونه یکی از اقوام بودیم بچه ۵ سالش اومد شروع کرد با گریه چیزی گفتن مادرش عصبی شد شد ...

باید بچه منو ببینی که به هیچ صراطی مستقیم نیست اگه درحال گریه باشه ما با مهربونی هم بریم طرفش بیشتر جیغ میزنه

ای خدا خوب دیگه شد باور کن اینقد مطالعه میکنم برا برخورد درست باهاشون ولی اینا انگار اصلا هیچی

بدتریم بچه ها ر.وهم‌میشه با زبون خوش رام کرد مخصوصا بچه ی سه ساله دستشو بگیر بازی بازی باهاس برو دستشویی مدام بهش یادآوری کن ،بچه است سرگرم بازی میشه یادش میره تا بریزه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
باید بچه منو ببینی که به هیچ صراطی مستقیم نیست اگه درحال گریه باشه ما با مهربونی هم بریم طرفش بیشتر ...

اتفاقا مادر اون بچه هم همیشه همینو میگه عزیزم 

وقتی الکی جیغ میزنه یا گریه می‌کنه اصلاااااا طرفش نرو حتی با محبت 

اصلا انگار نمیبینیش 

خیلی وقتا بچه ها برای جلب توجه این رفتارو میکنن حتی اگه کتک بخورن چون همینم براشون جلب توجه حساب میشه 

چند بار ندید بگیرش دیگه جیغ نمیزنه الکی