2777
2789
عنوان

بچه هام همه امشب باگریه خوابیدند

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 87 پست
بدتریم بچه ها ر.وهم‌میشه با زبون خوش رام کرد مخصوصا بچه ی سه ساله دستشو بگیر بازی بازی باهاس برو دست ...

ممنون عزیزم باور کن بیشتر وقتا همین کار رو میکنم کافیه یه بار مهمون بیاد یا بریم جایی حواسم نباشه کارش رو تکرار میکنه 

کاش من همه بودم با همه دهانها تو را صدا میزدم خدددددددااااا
[QUOTE=362654826]انشالله عزیزدلم... شماهم دعاکن من باردارنباشم ازصبح اینقد گریه کردم چشام کورشدن دعا ...

فداتشم.... اوضاع زندگیم خوب نیس بچمم کوچیه کلا همین یه بچه روبیشتر  رونمیخوام 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال کسی ک بچه دار میشه باید ب همه سختی هاش هم فکر کنه بچه درست تربیت کردن واقعا یکی از سخت ترین م ...

مسئولیت سختیه واقعا انشالله خدابه همه مادراصبرو تحمل بسیاربده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ببین این حرف من نیس حرف روانشناساس ک عصبانیت انتخاب آدماس حالا از نظر شما برای تخلیه روانی آدم بچشو ...

عزیزم حرف شما درست ولی بچه داره لج میکنه خب همراهی نمیکنه با مامانش سنشم کم نیست

مامانشم چون خیلی فشار روشه یهو از کوره در رفته بیچاره اینم تقصیری نداشته

اتفاقا مادر اون بچه هم همیشه همینو میگه عزیزم وقتی الکی جیغ میزنه یا گریه می‌کنه اصلاااااا طرفش نرو ...

من خودم ندید میگیرم بعضی وقتا ولی خواهر وبرادرش که درس دارن هیچ تحملش نمیکنن

ممنون عزیزم باور کن بیشتر وقتا همین کار رو میکنم کافیه یه بار مهمون بیاد یا بریم جایی حواسم نباشه کا ...

خب باید حواست باشه دیگه عزیزم 

یادمه بچه خودم همیشه راحت دستشویی رو می‌گفت طوریکه تو ۱/۵ سالگی دیگه پوشک نکردمش 

ولی به بار سه ساله بود برده بودم شهربازی سرپوشیده از هول بازی پی‌پی کرد تو شلوارش🥴🤦

من شلوار همراهم برده بودم و با اینکه از عصبانیت داشتم سکته میکردم گفتم روز بچم خراب نشه برای همین اصلاااا بهش چیزی نگفتم و بردم دستشویی شستمش و شلوارشو عوض کردم و رفت مشغول بازی شد 

حالا فقط خدا می‌دونه حال خودمو🥴😭

دختر یا پسر؟؟؟؟بچه ۱۱ ساله دیگه نباید زیاد درگیری داشته باشه که دختر من ۱۰ سالشه

دختره خیلی پرخاشگر شده بددهن شده کلا میخواد باهمه درگیر بشه  در صورتی که تا یک سال پیش یکی حرف زشت میزد عصبی میشد بدش می اومد ولی الان خودش تکرار میکنه البته تو مدرسه خوبه ها ولی خونه و جمع فامیلی خیلی اذیت میکنه میفهمم ناراحت میشه خودش هم انگار دست خودش نیست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خواهر برادرش چند سالشونه؟؟؟؟به اونها هم بگو چند بار ندید بگیرن تا از سر بچه بیوفته

پانزده ویازده

دختره خیلی پرخاشگر شده بددهن شده کلا میخواد باهمه درگیر بشه در صورتی که تا یک سال پیش یکی حرف زشت م ...

همین یه بچه رو داری؟؟؟

باهاش زیاد صحبت کن عزیزم 

بهش اطلاعات بده و بگو کسی از این مدل رفتارها خوشش نمیاد 

بهتره برای جلب توجه که مختص این سن هست از راه های دیگه استفاده کنه 

مثلا متین باشه و زیبا صحبت کنه 

از رفتارهای خوبش خیلی تعریف کن تا ببینه با رفتار زیبا بیشتر مورد توجه قرار میگیره تا رفتار بد

پانزده ویازده

منم پسرم ۱۳ دخترم ۱۱ کوچیکه هم ۸ ماهش هست من سعی میکنم زیاد به اونا نگم این کار کنند اون کار کنند که رو کوچیکه هم حساس نشن آخه اونا گناهی ندارن بخوان حالا بچه داری کنند برا ما 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم پسرم ۱۳ دخترم ۱۱ کوچیکه هم ۸ ماهش هست من سعی میکنم زیاد به اونا نگم این کار کنند اون کار کنند که ...

اتفاقا گاها بهشون بگو کاری کنند تا یاد بگیرن مسئولیت های دارن توی خونه در قبال خواهر یا برادر کوچیکشون 

یا حتی برای همدیگه