2777
2789
عنوان

کسی تا حالا قرص خنده خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 101 پست

آسنترا و فلوکستین بخوری ولی زیر نظر پزشک 

اول با یک چهارم قرص شروع میشه یهو نیای یدونه کامل بخوری بدبخت شی

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم قرص خنده ای وجود ندارهقرص های روانپزشکا درحد اینه که یکم بیخیالت کنه برعکس کسل و سست میفتی یه گو ...

واقعا هیچ قرصی نیست بد شد که 🥲

متاهلم گلم

امیدم همین فرصت بود 

خیلی مسخرست که یه نفر بابت همچین چیزی بخواد خودکشی کنه نه؟

من آنقدر مشکلات سختی پشت سر گذاشتن و اینکه همش توی خونه بودم باعث شده خیلی آدم به شدت غمگینی بشم

شاید فک کنید نخواستم که تغییر کنم چرا من سه ساله دارم تلاش میکنم اما .....🥲

لطفا لایک نکنید  
بااجازه استارتربچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی ت ...

بنظرت تو تاپیک افسردگی این چه سوالیه میپرسی؟برو تاپیک بزن 

ملت رد دادن بخدا

واقعا هیچ قرصی نیست بد شد که 🥲متاهلم گلمامیدم همین فرصت بود خیلی مسخرست که یه نفر بابت همچین چیزی ب ...

بری دکتر خوب میشی بخدا میخندی سرخوش میشی

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

بااجازه استارتربچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی ت ...

هروقت گرسنه شد بده ‌گرسنه نیست 

من دختر خودم تو بیداری شیر نمیخواد ،توی خواب میخورد امتحانیمن وقتی میخوابونیش ببین میخوره یا نه

و. اینکه دکتر ببر سانستول خوبه اینها رو زیاد میکنه موادی ویتامینه من از ۶ماهگی میدادم

برو جلو اینه به خوشگلیت بخند فیلم نگاه کن به چیزای بی مزه که خنده نداره بخند به هرچی که خنده نداره ب ...

امیدوارم🥲 آنقدر از این موضوع ناراحتم که یهو وسط این تمرین کردها میزنم زیر گریه

ای کاش مشکلم مالی بود یا سلامتی ولی این نبود😓

لطفا لایک نکنید