2777
2789
عنوان

بچه هام همه امشب باگریه خوابیدند

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 87 پست

آرزو و دعای هر شب و روزم این شده که خدا بچه های سالم و صالح بهم بده 

تو مسیر "آی وی اف " هستممم 

برام دعا کنین 🥺🥺🥺

خواهش میکنم دعا کنین ان شاءالله بزودیای زود خدا بهمون اولاد سالم و صالح و عاقبت بخیــــر بده 🍃اگه اینو دیدی برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید لطفا 🥺🥲
گناه داره بچه نزنش تنبیه دیگه ای بکن مثلا تلویزیون دیدن رو کم کن یا ی خوراکی رو نده یا کلا ی تشویقی ...

بعداینقد گریه میکنن که آدم کلافه میشه حاضره کل دنیاروبهش بده فقط دهنش بسته بشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دونه دارم گاهی تا مرز سکته میرم چجوری با ۳ تا دیوونه نشدی🤐🤐🤐اول میدیدی اعصابشو داری یا نه ب ...

والا اعصاب داشتم اینا نابودش کردن

کاش من همه بودم با همه دهانها تو را صدا میزدم خدددددددااااا

میشه دعاکنید باردار نباشم هرچه زودتر پریودشم عقب انداختم حالم خیلی بده یعنی ❤🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامانا واقعا این رفتارا دست خودشون نیست اونم بخاطر وقت کمیه ک برایه خودشون میزارن.یکم به خودت استراح ...

دست خودشون ک حتما هست عصبانیت ی رفتار انتخابیه وگرنه چرا آدما در مقابل پلیس یا مثلا ی آدم رودربایستی دار عصبانی نمیشن؟ 

بچه اگر اشتباهی داره سرچشمه اش خود والدین هستن آگاه یا ناآگاه بهش القا کردن برای رفعش باید صبور بود و یا از متخصص کمک گرفت

آرزو و دعای هر شب و روزم این شده که خدا بچه های سالم و صالح بهم بده تو مسیر "آی وی اف " هستممم برام ...

انشالله عزیزدلم... شماهم دعاکن من باردارنباشم ازصبح اینقد گریه کردم چشام کورشدن دعاکن پریودشم چن روزه عقب انداختم 

چه خبره امشب ،يکی با سه تا ب چه میخواد طلاق بگیره یکی سه تا بچه هاش گریه کردن  ،تو رو خدا یه خورده بسنجید بعد این طفل معصوم ها رو بیارید به این دنیا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
وآقا سوال منم هست من یکی دارم اعصابم نمیکشه جرات آوردن بعدی رو ندارم بنظرم ظلمه در حق بچه ها

منم یدونه دارم ده سالشه 

اصلاااا به دومی فکر نمیکنم چون حس میکنم وقتی حوصله ندارم ظلمه در حق بچه که به دنیا بیارمش 

حالا منی که برادر دارم مگه چقدر ارتباط دارم با برادرم که بچه های دهه نودی یا چهارصدی بخوان ارتباط داشته باشند با خواهر یا برادرشون؟؟؟