2777
2789
عنوان

بچه هام همه امشب باگریه خوابیدند

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 87 پست
نه عزیزم نشده هنوز تازه علائم بلوغ داره همین دیگه من میگم پریود که بشه خوب میشه حتما آخه چند نفر میگ ...

ببین خود من با ۳۹ سال سن چند روز قبل شروع پری هر ماه دلم میخواد فقط یکیو بکشم😁

حتی همسرمم قشنگ می‌فهمه و سریع میگه تو باز داری پری میشی🤦

پس همون بهش اصلااا گیر نده بزار اعصابش آروم باشه حتی بهش بگو یه مقدار طبیعیه که آدم اینطور بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه حتما خودت مادر فهمیده ای هستی وبا اعصاب

ممنون عزیزم خدا بچه های شما هم نگه داره برات 

والا اره همه بهم میگن تو از همون موقع که بچه ۱ ساله بود اعصاب داشتی و همه چیزو صد بار برای بچه توضیح می‌دادی و خسته نمیشدی 

زن داداشم میگه من واقعا تعجب میکنم اینهمه بچه سوال الکی میپرسید تو با حوصله جواب می‌دادی و دهنت کف نمی‌کرد😁

الان دخترم شکر خدا بین همه بچه های فامیل از نظر اخلاق بهتره و همه تعریف میکنن از اخلاق و تربیتش

ممنون عزیزم خدا بچه های شما هم نگه داره برات والا اره همه بهم میگن تو از همون موقع که بچه ۱ ساله بود ...

خدا روشکر وانشالله که چشم بد ازت دور شه خودم فکر میکنم خودم رو چشم زدن 

کاش من همه بودم با همه دهانها تو را صدا میزدم خدددددددااااا
ببین خود من با ۳۹ سال سن چند روز قبل شروع پری هر ماه دلم میخواد فقط یکیو بکشم😁حتی همسرمم قشنگ می‌فه ...

آره دیگه من خودمم هم همین طور میشم چیکار کنم فعلا مجبورم کنار بیام باهاش صبوری کنم  تا خوب بشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره دیگه من خودمم هم همین طور میشم چیکار کنم فعلا مجبورم کنار بیام باهاش صبوری کنم تا خوب بشه

انشالله خوب میشه عزیزم و این دوران هم‌میگذره 

من خودم همش فکر میکنم این دوران دیگه تکرار نمیشه برای همین سعی میکنم نهایت لذت رو ازش ببرم 

انشالله خوب میشه عزیزم و این دوران هم‌میگذره من خودم همش فکر میکنم این دوران دیگه تکرار نمیشه برای ه ...

ممنونم عزیزم انشاالله

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چی شد گلم باردار نبودی

نه تازه یه گرمونیم دم کرده زعفرون خوردم ببینم چی میشه دعاکن برام🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫