2777
2789

یا نه 😭من خیلی دلم تنگه مادربزرگمه براش قرآن میخونم خیرات میدم ولی کم میاد به خوابم باهاش دردل میکنم گریه‍ میکنم آیا می‌فهمه 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

معلومه که می‌فهمه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیابت از مادر بزرگت ۱۱ سوره قدر و یک ایت الکرسی و یک حمد و سه تا توحید بخون بعد ۱۵ بار سوره لیل قبل خواب بخون به نیت اینکه مادربزرگتو توی خواب ببینی و ۱۴ صلوات برای سلامتی امام زمان بگو و بخواب ان شاءالله خدا اجازه میده میبینی و حالت خوب میشه 

به نیابت از مادر بزرگت ۱۱ سوره قدر و یک ایت الکرسی و یک حمد و سه تا توحید بخون بعد ۱۵ بار سوره لیل ق ...

عزیزم اینو بخونم میبینمش؟ من هرشب براش یاسین میخونم اما تو این سه ماه شاید دوبار اومد بهم گفت من کنارتم و رفت 

یه بارم خواب دیدم تو یه خونه ای منو اون هستیم من مهمونشم برام غذا درست کرد ، من نگران این که خانوادم دعوام کنن زنگ میزدم بهش گفتم بگو به بابام من پیش توم ، یه نگاه کرد گفت من که نمیتونم حرف بزنم 😭آخ اونجا فهمیدم روحشه‌ تو هوای گریه کردم بعد گفت توم نگران نباش میری الان یهو دیدم رو نختم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
پس چرا نمیاد منو آروم کنه

عزیزم خودت تعریف کردی تو خواب دیدیش چند بار 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

پس چرا نمیاد منو آروم کنه

اگر زیاد بی تابی کنی مادربزرگت ناراحت میشه 

اره ولی دیگه نیومد

همیشه که آزاد نیستن هروقت خواستن به دیدن ما زنده ها بیان