بصورت اتفاقی با دختری 19 ساله آشنا شدم که خیلی دختر خوبی بود و همسرشون هم 24 ساله. دختر ساده و مهربون. بامن درد و دل میکرد و دلم براش سوخت چون پدرش هم زندان بود و تماس تلفنی باهم برقرار کردیم دیدم در شرف جدایی. بهش گفتم چرا میخوای جدا بشی گفت بچه های سایت گفتن شوهرت بدرد نمیخوره جدا شو. فقط طلاق چارشه. خیلی براش ناراحت شدم. اصلا مشکل مهمی نداشتن و خیلی اختلافات سطحی و بچگونه، بچه ها توروخدا همدیگه رو تشویق به طلاق نکنین، تو این گرونیا انقد نگین از همسرت پول بگیر. اون همسرتونه دشمنتون نیست. خانواده همسرتون از ابتدا به چشم دشمن نگاه نکنین. واقعا محیط نی نی سایت برای حل اختلافات زوجین مناسب نیست. همه کسایی که به اون دختر بیچاره گفتن طلاق بگیر یادشون باشه در بدبخت کردن اون شخص، سهیم هستن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مقصر نی نی سایتیا نیستن. اونیه که یه دختر ۱۹ ساله رو که انقدر نابالغه که به دهن چن تا غریبه نگاه میکنه شوهر داده. نی نی سایتم نبود یه اتفاق دیگه میفتاد