2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها رو مقصر طلاق یک دختر بیچاره میدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 81 پست
عزیزم، حرفتون درسته ما بچه نیستیم ولی کسی که مشاوره میخواد، من باید بعنوان مشورت دهنده عاقل باشم تا ...

بله درسته 

کسی منکر درستی حرف شما نمیشه اما اینکه بگیم مقصر طلاق اون خانم حرف کاربراس خیلی عجیبه 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
هزار نفر چه تو نی نی سایت چه بیرونش‌بیان درباره شوهر من حرف بزنن من انقدر شناخت دارم وبالغ هستم که ت ...

حرفتون درسته ولی شما چند سالتونه؟ نی نی سایت الان گر شده از بچه های زیر 25.بچه های زیر 25 از لحاظ علم روانشناسی اگر ازدواج کنن نیاز به حامی و پشتیبان دارن نه نیاز به کسی خودش احتیاج به مشاوره داره. شما فکر کردین چند درصد سایت مثل شما فکر میکنن. من به وفور این مسئله رو داخل نی نی سایت دیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله درسته کسی منکر درستی حرف شما نمیشه اما اینکه بگیم مقصر طلاق اون خانم حرف کاربراس خیلی عجیبه 🫠

عزیزم یعنی با راه حل های کاربرها رفت جلو. بهش گفتن برنامه نصب کن همسزت رو چک کن و بعد ببین به کی زنگ میزنه و..... دختر بدبخت شکاک شده بود مدام فکر می‌کرد بهش خیانت شده. من به شخصه هرکسی که مشورت اشتباه میده رو مقصر میدونم. به نظرم اگر حال آدمها رو نمیتونیم خوب کنیم حداقل بدش نکنیم 

عزیزم یعنی با راه حل های کاربرها رفت جلو. بهش گفتن برنامه نصب کن همسزت رو چک کن و بعد ببین به کی زنگ ...

یکی از بدی های ازدواج زودهنگام همینه 

فرد سخت تر تشخیص میده درست و غلط چیه 😬 ولی قبول کن باید بپذیریم خودمون مسئول تصمیم گیری هامون هستیم

من خودم بارها شده تاپیک بزنم کاربرا یه چیزایی بگن که از نظرم منطقی نیست اما خب عملیش هم نکردم دیگه

تازه من سن خودمم کمه 

به خدا یه جوری میگن طلاق بگیر انگار مثلا راحت یه گزینه بلاک هست و تموم

دقیقا. امروز یک تایپیک بودم به خانمه بنده خدا همه میگفتن طلااااق و تمااام. من اصلا موندم به نظرم اون زندگی جا داشت برای تلاش کردن. بهشون گفتم جدا بشی از کجا میدونی نفر بعدی بهت خیانت نکنه و کلی حرف زدم ولی شاید بالای 20 نفر بهش گفته بودن طلاق. یادمه من دوران عقدم تاپیک زده بودم لباس قیمت مناسب و پایین برای عقد از کجا بخرم وهمه بهم گفتن پررو میشه و خسیس میشه عادت نده اگر خرج نمیکنه جدا شو. خیلی زود تایپیکم رو حذف کردم.یکی مثلا من گوش نده ولی شاید دو نفر باشن بچه باشن و روشون اثر بذاره 

یکی از بدی های ازدواج زودهنگام همینه فرد سخت تر تشخیص میده درست و غلط چیه 😬 ولی قبول کن باید بپذیری ...

خب عزیزم، چند درصد مگه شبیه شمان؟ شما داری قدرت مشورت رو زیر سوال میبری؟ متاسفانه حرفتون رو قبول ندارم عزیزم چون جایی هم که کار میکنم میبینم 80% موارد اطرافیان و دوستان و دیگران موثر در طلاق هستن. اینو هم اضافه کنم نمیتونیم. بگیم فرد مقصره چون شخصیت آدمها باهم متفاوتن شاید شما شخصیت تاثیر پذیر نداشته باشی ولی خیلی ها دارن. تکلیف اون شخصیت‌ها چی میشه؟ 

خب عزیزم، چند درصد مگه شبیه شمان؟ شما داری قدرت مشورت رو زیر سوال میبری؟ متاسفانه حرفتون رو قبول ندا ...

هیچی 

یه جایی چوبشو میخورن 

مثل این خانم 

خداروشکر قبل طلاق جلسات مشاوره انجام میشه 

ایشالا که اونجا به درد بخوره براشون

ببخشیدا قبول دارم که محیط نی نی سایت سمی هست انا زندگی که پایش انقدر سست باشه که بخواد به حرف چند ت ...

یعنی شما منکر تاثیر حرف دیگران تو زندگی میشین؟ یعنی الان دور از جون همه یک صدا بهتون بگن همسرتون خوب نیست و فلان و بیسار اصلا روی تصمیم شما هیچ اثری نداره؟ 

دقیقا. امروز یک تایپیک بودم به خانمه بنده خدا همه میگفتن طلااااق و تمااام. من اصلا موندم به نظرم اون ...

دقیقااا میفهمم چی میگید 

ولی کلا حرفاشون خیلی خیلی سمی هست 

من یه بار تاپیک زدم که شوهرم وفاداره 

چون می‌دیدم همه میگفتن یعنی یه متاهل خوشبخت وجود نداره؟ اگر داره پس چرا نمیگن 

من تاپیک زدم 

حتی یه نفر نگفت انشاالله خوشبخت باشید 

همه میگفتن

خیلی ساده ای 

هنوز مونده تا بفهمی 

شوهر تو هم آب زیر کاه هست 

شوهر تو هم انقد حرفه ای خیانت می‌کنه 

و بلده با آشنا بهت خیانت نکنه 

انقد حرفه ای هست که هنوز دستش رو نخوندی

مرد وفاداری وجود نداره 

شما هم فعلا سر کاری 

یعنی واقعا حرفاشون همینننن قدد رو افکار آدم تاثیر منفی داره 

هیچی یه جایی چوبشو میخورن مثل این خانم خداروشکر قبل طلاق جلسات مشاوره انجام میشه ایشالا که اونجا به ...

ان شاء الله که بخوره ولی همین بنده خدا حال روحیش خراب پدرش داخل زندان و برادرش بیمار و مامانش کارگر و خودش شاگرد اول دانشگاهه و از بی تجربگی و نداشتن مشاوره‌ای خوب داخل خانواده و مشکل مالی، میاد درد و دل میکنه، همه یک صدا میگن جدا شو واقعا خودمم موندم. 

خدا به داد نسل جدید البته دور از شما که عاقل هستین، برسه 

یعنی شما منکر تاثیر حرف دیگران تو زندگی میشین؟ یعنی الان دور از جون همه یک صدا بهتون بگن همسرتون خوب ...

نه معلومه که نه اونا داخل زندکی من نیستن که بدونن چه خبره مس فقط وفقط از بیرون تماشا گر هستن پس نظرشون نباید تاثیری بزاره خودم باید بشینم دودوتاچهارتا کنم سبک سنگین کنم بجز خودم کسی از عمق رابطه من وهمسرم خبر ندارپس نمیتونه درست راهنماییم کنه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
حرفتون درسته ولی شما چند سالتونه؟ نی نی سایت الان گر شده از بچه های زیر 25.بچه های زیر 25 از لحاظ عل ...

درسته ولی همزمان تو پلت فرم هایی مثل نی نی سایت نمیشه کنترل کرد این مسایلو. خیلی ها ام واقعا باید بشنون که برو طلاق بگیر.. چون در غیر اینصورت نمیفهمن دارن به شدت مورد ظلم قرار میگیرن یا اینکه جرات نمیکنن قدمی وردارن. در اخرا‌دما خودشو با عقل خودشون زندگیشونو میسازن

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬