2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها رو مقصر طلاق یک دختر بیچاره میدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 81 پست
آره بنده خدا خیلی دلم واس اون دختر سوخت پشت تلفن نفسش بند اومده بود.

اخی خدا بهش صبربده

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

مقصر نی نی سایتیا نیستن. اونیه که یه دختر ۱۹ ساله رو که انقدر نابالغه که به دهن چن تا غریبه نگاه میک ...

عزیزم نی نی سایت اثر داره، حرف دیگران موثره. الان صد نفر به یکی بگن که همسزت خسیس و دروغگو طرف ناخداگاه ذهنش سمت این خصوصیت میزه هرچند بالغ هم باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا درست میگین بیچاره بچه های کم سن و سال که بدون تجربه ای، زود جدا میشن

ببخشیدا قبول دارم که محیط نی نی سایت سمی هست انا زندگی  که پایش انقدر سست باشه که بخواد به حرف چند تا آدم غریبه داخل سایت به طلاق بکشه همون بهتر که بکشه 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
اون طفلک سن ازدواجش نبوده اگه به حرف اینجا در حال طلاق بوده...

سن ازدواجش که نبوذ ولی باور کنید حرفها اثر میذاره درسته سن ازدواجش نبود ولی میتونستن حمایتش کنن و عوض فصل آدمها، اون هارو وصل کنن. خیلی گناه میکنن 

بنظرم کسی ک اینجا راهنمایی میخاد باید بدونه اعضای سایت کامل نمیشناسنش و فقط راهکار میدن طبق گفته های خود شخص

بعد اون شخص خودش باید بین این راهکار ها بهترین راهی ک‌میدونه مفیده انتخاب کنه

اینکه نی نی سایتیا گفتن طلاق منم گفتم چشم پیش ب سوی طلاق مزخرفه

آدما همشون عقل دارن ب لطف خدا

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

عزیزم نی نی سایت اثر داره، حرف دیگران موثره. الان صد نفر به یکی بگن که همسزت خسیس و دروغگو طرف ناخدا ...

هزار نفر چه تو نی نی سایت چه بیرونش‌بیان درباره شوهر من حرف بزنن من انقدر شناخت دارم وبالغ هستم که تحت تاثیر قرار نگیرم. غیر از این‌باشه ادم‌باید به خودش شک کنه عزیزم. اینجا هرکسی با توجه به شرایط خودش و تجربیات خودش راهنمایی میکنه. خیلیا چیزای خوبی میگن که ممکنه اصلا به درد یکی دیگه نخوره. مشاور نرفته که بتونه روش حساب کنه که راه حل حرفه ای بهش دادن. تازه پیش مشاورم ادم باید با عقل خودش بسنجه اخرش

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
یعنی این خانم فقط بخاطر حرف نی نی سایتی ها خواسته طلاق بگیره 😬 ببخشید ولی خودشون هم به بلوغ فکری نر ...

عزیزم به بلوغ نرسیدن ولی بازهم مخالف حرف شمام. خانمه ماشالله 34 سالشه کارمنده، پول‌های همسرش رو خرج کرده بدون اجازه و همه بهش میگن خوب کردی. آخه این کجاش درسته؟ این حماقت محضه

عزیزم به بلوغ نرسیدن ولی بازهم مخالف حرف شمام. خانمه ماشالله 34 سالشه کارمنده، پول‌های همسرش رو خرج ...

ما نمیتونیم به بقیه بگیم چه حرفی بزنن چه حرفی نزنن 

شاید یکی احمقانه ترین نظر ممکن رو بده ما باید گوش بدیم به حرفش اخه؟ 🫠 مقصر فقط خود فرد هست چون اون قدرت انتخاب داره 

بچه نیستیم که اخه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
یعنی خودش قدرت اختیار نداره؟خداروشکر کلا تاپیک مشکلات نمیرم ولی کل عقلتو بدی دست کسایی ک ممکنه اصن ...

دقیقا حرفتون صحیحه. اختیار داره ولی دختر ساده ای که مدام درس میخونه و از مشکلاتش میگفت از ندرری همسرش که نداره خرج کنه و همه گفتن وظیفته برات انگشتر طلا بخره. بابا شوهر بدبختش نداره چرا بهش میگن اگر نداشت بلانسبت غلط کرد زن گرفت جدا شو. آخه این چه حرفیه 

ما نمیتونیم به بقیه بگیم چه حرفی بزنن چه حرفی نزنن شاید یکی احمقانه ترین نظر ممکن رو بده ما باید گوش ...

عزیزم، حرفتون درسته ما بچه نیستیم ولی کسی که مشاوره میخواد، من باید بعنوان مشورت دهنده عاقل باشم تا مشورت بدم نه اینکه زندگی خودم رو هواست و هزارتا مشکل دارم بیام مشورت هم بدم و یکی دیگه رو هم بدبخت کنم. نظرات نا پخته. مشورت دهنده باید عاقل و بالغ باشه اومدیم یک بدبختی، اومد درد و دل کرد من مشورت دهنده باید آرومش کنم نه نمک بریزم روی زخمش.