2777
2789
عنوان

ی چالش بچها👀👹

145 بازدید | 24 پست

پیوی کسی که دوسش دارین چی پین شده؟ که اون پین کرده باشه دوطرفه 

کپیش کنین بفرستینننن👹😂😂

میهیهی

(برا من جمله بندیش ی جوریه😂 گفته که نذار چیزی باعث شه خودت و ببری زیر سوال پیش خودت)

کسی نیست که دوسش داشته باشم اون شکلی 

یدونه بابامه که اصلا چت خاصی نداریم، آبجیمه که فقط ریلز و فحش باهم داریم، یکیم رفیقم بود که اونم در حد احوالپرسی بود بهم زنگ میزدیم تا پیام 🤦‍♀️😂

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

کسی نیست که دوسش داشته باشم اون شکلی یدونه بابامه که اصلا چت خاصی نداریم، آبجیمه که فقط ریلز و فحش ب ...

😂😭

من رفیقم میدونی چی پین شده من پین کردم البته

تا ۲۴ساعت آینده با شما سرد رفتار میشه✅

ولی تمدید شد چون تلاشی نکرد 😾😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😭من رفیقم میدونی چی پین شده من پین کردم البتهتا ۲۴ساعت آینده با شما سرد رفتار میشه✅ولی تمدید شد چ ...

مقاومت و پایداریتو دوست دارم اصننن 😂😂❤️

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

مقاومت و پایداریتو دوست دارم اصننن 😂😂❤️

اره بعد هم پریوده هم ویروس جدید گرفته هم امتحان داره هیچی نخونده

من نمیتونم زیاد اذیتش کنم😂

میگ ممکنه واقعا اتفاق بدی بیوفته زیاد چیز نکن😭😂

اره بعد هم پریوده هم ویروس جدید گرفته هم امتحان داره هیچی نخوندهمن نمیتونم زیاد اذیتش کنم😂میگ ممکنه ...

یعنی هرچی ترکیب مزخرفه دوست بیچارت داره 🤦‍♀️😂

آره بخدا بلا ملا سر خودش میاره گناهش گردن تو میفته ها 😂😂

تو دنیای بیرونم همینقدر برون‌گرایی و ارتباطات اجتماعیت خوبه؟ آخه اینطور که میبینم کلا خوب میتونی صحبت کنی و بحث ها رو ادامه بدی 

یعنی هرچی ترکیب مزخرفه دوست بیچارت داره 🤦‍♀️😂آره بخدا بلا ملا سر خودش میاره گناهش گردن تو میفته ها ...

اره دقیقا اینجوریه…

بعد وسط این ماجرا من سر دوستای دیگش اذیتش میکنم😂😭

ک ارهه تو شوهر من بودی فلان(سر ی ماجرایی من بهش گفتم شوهرمه اونم میگفت من زنشم😂😂)خیانت کاری الانن اینارو میکم میگ الان نمیتونم واقعا☹️😂

راستش من خیلی برونگرام و عاشق حرف زدنم در حدی ک میخواستم برم خوابگاه رفیقم میگفت خوابگاه اینجوری نیستااا یکم احساساتتو نگه دار و کمتر بروز بده و خب اونجا خیلی اروم ترم ولی  تو واقعیت با پسرا نمیتونم انقدر راحت از همه چی بگم خجالت میکشم😂 حتی اگ از طرف خوشم بیاد نمیتونم تو چشاش نگاه کنم لپام قرمز میشه ولی دخترا ک براشون ی سالم میتونم صحبت کنم🥲😂

اره دقیقا اینجوریه…بعد وسط این ماجرا من سر دوستای دیگش اذیتش میکنم😂😭ک ارهه تو شوهر من بودی فلان(سر ...

رفاقتاتونو خریداارممم 😭😂😂🤍🤍✨✨

خیلی بانمکی بخدااا ،آدم میتونه تا صبح باهات حرف بزنه خسته نشه اون پسره 190 فلسفه خون و ساز زن حق داره عاشقت بشه 😭😂🥹

چطوری جدیییی؟؟! منم قبلا خیلی برون‌گرا و پر انرژی بودم ولی 5 میشه عوض شدمم

خیلی خوبه که راحت میتونی با آدما ارتباط بگیرییی، دوست دارم ارتباط باهاشونو در حد عادی ولی نمیدونم چطوری شروع کنم و سر بحثو باز کنم 😭😂(خیر سرم روانشناسم میخوام بشم) 

رفاقتاتونو خریداارممم 😭😂😂🤍🤍✨✨خیلی بانمکی بخدااا ،آدم میتونه تا صبح باهات حرف بزنه خسته نشه اون ...

🥲وای قلبی شدم لطف داری خودت خیلی گوگولیی ک بقیرو اینجوری میبینی🥲🩷

نمیدونم من قبلا خیلی بدتر بودما😂الان تازه کم شدم و رو خودم کار کردم چون همه ک دوست ندارن با ادم حرف بزنن و اینا

خیلی بستگی ب خود طرف داره این موضوع وقتی شروع به حرف زدن میکنی اونم باهات جلو بیاد 

مثلا من بگم سلام خوبی دلم تنگ شده بود برات چیکارا میکنی

بگه سلام ممنون تو خوبی ؟منم ،هیچی والا

خب من چی بگم؟ این یعنی یا حوصله نداره اون تایم یا نمیخواد حرف بزنه و یا دلیل های ریز دیگه 

ولی اگ بتونین از روزمره برای هم بگین باهم مثلا قرار بذارین فیلم ببینین و راجبش حرف بزنین  یا ی کتاب و بخونین اهنگ بفرستین و راجب علایق مشترکتون حرف بزنین کم کم اوکی میشه

مثلا رفیقم سرش شلوغه نسبت ب من خونه تنها زندگی میکنه و کاراش بیشتره من اول پیام میدم مثلا یبار از روتین پوستیم ویدیو گرفتم فرستادم براش اونم همینکارو کرد چند وقت بعدش و چیزای اینجوری🥲😂  

🥲وای قلبی شدم لطف داری خودت خیلی گوگولیی ک بقیرو اینجوری میبینی🥲🩷نمیدونم من قبلا خیلی بدتر بودما� ...

قربونت بشم مهربوننننن 😭🥹🥹💖💖🎀🎀

آخییی 🥲😂 من ولی باید رو زیادی درون‌گرا بودنم کار کنم 🤦‍♀️😂

فداتشم مرسی که توضیح دادییییی 🥲🤍🫂🫂

قربونت بشم مهربوننننن 😭🥹🥹💖💖🎀🎀آخییی 🥲😂 من ولی باید رو زیادی درون‌گرا بودنم کار کنم 🤦‍♀️😂فد ...

ماچ بهت🩷

هیچ مشکلی نداره درون گرا بودن هرکی اخلاق خودشو داره

از نظر من درونگراها خیلی جذابن خودم دلم میخواست اونجوری باشم و جذب این ادما میشم  

کاری نکردم که جینگولی

پیام پین شده رو میگی؟چیزی پین نمیکنیم فقط تا همین الان داشتیم تلفنی حرف میزدیم تا خوابش برد ولش نکردم طفلی رو😂

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

نفهمیدم چکار کنم ؟😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم