2777
2789

این خانم ی دوره سنگ مصنوعی گذاشته بود علنن دروغ گفت به همه.دوره ۱و۲۷۰فروخته.الان دورش ۱و۴۷۰هست خانما خدایی گول نخورید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی میترسم اینترنتی سفارش نمیدم هیج چیو

دیشب خواستم کارت تار…ت سفارس بدم ترسیدم پول بدم و نیارن

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

ببین من یه پیج پولمو خورد

شروع کردم زیر تک تک پستاش نوشتم کلاه برداره

دارم ازش شکایت میکنم اونایی که مثل من ازشون کلاه برداری شده پیام بدید با هم شکایت کنیم

اوناییم که باور ندارند پیام بدن مدرک بدم

دیدم همه رو پاک میکرد و پیام داد فحش داد

بازم ذوباره گذاشتم دید بیخیال نیستم پولمو ظرف نیم ساعت پس داد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
خب کجاش دروغه؟مگه یاد نداده بهتون؟

گفت ازتون میخرم ولی نگفت چجوری.

گفت مدرک میدم ولی اصن مدرکش معتبر نیست

فقط میگفت با ۱۰هزارتومن کار میتونی شروع کنی

درحالی قالبا میلیونی هست

گفت ازتون میخرم ولی نگفت چجوری.گفت مدرک میدم ولی اصن مدرکش معتبر نیستفقط میگفت با ۱۰هزارتومن کار میت ...

خب مقصر خودتونید قبلش نپرسیدید و پول دادین

و قبلش تحقیق میکردین

تو همین سایت تاپیکای قبلا مثلا پارسال هست که نظراتشون رو گفته بودن

بعد هم خدایی یه کم منطقی نگاه کنید قرار بود از هرکسی به قیمت خوب میخرید دیگه خودش میومداموزش میداد؟

خب داره درامد کسب میکنه

ببین منم پارسال ازش به قیمت ۹۹۰هزار تومان خریدم  آموزش  هم می داد  ولی خب چیزی که توش زیاد اغراق  کرد همین فروش و اینا  بود. در صورتی که تو باید  خودت بسازی و بازار فروش هم پیدا کنی بفروشی 

خب مقصر خودتونید قبلش نپرسیدید و پول دادینو قبلش تحقیق میکردینتو همین سایت تاپیکای قبلا مثلا پارسال ...

رفتم بهش گفتم چرا نگفتید چکاری از ما میخرید‌

حالا ویدو تبلیغاتش آلان پر کرده من خودم بهتون میگم چکاره درست کنید تا ازتون بخرم خب این اسمش چیه

ببین منم پارسال ازش به قیمت ۹۹۰هزار تومان خریدم آموزش هم می داد ولی خب چیزی که توش زیاد اغراق کر ...

خب حرفاش دروغ نبود‌ دورش خدایی چند می ارزید الان رایگان دارن اموزش میدن

ببین من یه پیج پولمو خوردشروع کردم زیر تک تک پستاش نوشتم کلاه بردارهدارم ازش شکایت میکنم اونایی که م ...

این زنک پیج نداره ک‌ تازه هیج جایی نیست بتونیم حرف بزنیم