2777
2789
عنوان

بنظرتون برم ببینمش علامت سوال

108 بازدید | 27 پست

با ی شخصی شیش ماه تو رابطه بودم حدودا یه ماهی میشه کات کردم 

بعد دوهفته ایی میشه پیام میده زنگ میزنه ک بیا فقط ببینمت و ازینا حرفا همش میگه حالم بده نیای خودمو میکشمو و قرص میخورم ومعتاد میشم و واقعا هم این کارو میدونم میکنه چون ی بار کات کردم چند ماه پیش قرص خورد

منم نمیدونم چیکار کنم چون خشمشو نمیتونه کنترل کنه اگ گوش نذم ب حرفش ممکنه بدتر باهام لج کنه و خطری میشه واسم

فقط میگه بیا ببینمت یکم قدم بزنیم و اینا دلتنگتم 

چیکار کنم؟؟؟ نمیدونم چرا بیخیالم نمیشه خسته شدم

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو عزیزم این سم را وارد زندگیت نکن به یه بزرگتر پناه ببر تا مشکلتون حل کنه واست اون فقط میخواد ب نحوی ازت یه آتو بگیره ک فقط تو رو موندگار کنه تو زندگیش

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
نرو اصلااا بزار تموم شه اینکارارو میکنه تورو عاشق خودش کنه همین که تو وابسته شدی ادمم حسابت نمیکنه ا ...

من دوسش داشتم و وابستش بودم ترسی ازین چیزا ندارم ولی چون ادمی هست ک هرکاری از دستش بر میاد میترسم نرم چون بعدا هرکاری بخاد میتونه انجام بده. الان ک اروم هست میتونم ی کاری کنم ولی وای ب حال روزی ک بخاد باهام بد بشه باید فاتحه خودمو بخونم

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
نرو عزیزم این سم را وارد زندگیت نکن به یه بزرگتر پناه ببر تا مشکلتون حل کنه واست اون فقط میخواد ب نح ...

دنبال اتو و این چیزا نیست میدونم 

من دوسش داشتم و وابستش بودم ترسی ازین چیزا ندارم ولی چون ادمی هست ک هرکاری از دستش بر میاد میترسم نر ...

ببین این حسی که الان داری و منم عینشو تجربه کردم نه ماه از رابطمون گذشته بود چندین بار خودکشی کرد خود زنی کرد منم مث احمقا باور کردم عین این حرفارو به خودم زدم میترسیدم تا حرف از جدایی میزدم تهدید میکرد ولی الان بعد سه سال یه جوری وابستم که نمیتونم تمومش کنم درحالی که اون دیگه یه ادمی شده که نمیخواد منو😂 این کاراش فقط تا وقتیه که بفهمه تو دیگه نمیتونی ازش دل بکنی من خیلی دیدم این موردو 

ینی چی هر کاری ازش بر میاد مثلا چه کاری؟بعدشم برای چی کات کردین؟

ینی هرکاری میتونه انجام بده اهل انتقام هست

کات کردیم چون اواخر رابطمون رفتارش سرد شده بود و بی احترامی میکرد.. بخاطر کارش ک تازع شروع کرده بود همش میگفت وقت ندارم و از این حرفا.. 

ببین این حسی که الان داری و منم عینشو تجربه کردم نه ماه از رابطمون گذشته بود چندین بار خودکشی کرد خو ...

اره میدونم درسته اما این مورد توی من صدق نمیکنه چون اون میدونه هر رفتارش بدش باعث میشه من رابطه رو کات کنم

راستش اون بیشتر وابستم بود مثلا چندماه از رابطمون ک گذشت انقد وابستم بود دو روز منو نمیدید عصبی و دیوونه میشد

و اگ من میخام ببینمش چون ادم خطر ناکی هست و ممکنه باهام لج کنه خونمون هم بلده پس برای در امان ماندن جون خودم برم ببینمش یکم ارومش کنم ببینم دیگه چی میشه

من میدونم اون خیلی دلش میخاد برگردم بهش اما خب من نمیخام و نمیدونم چیکار کنم

ینی هرکاری میتونه انجام بده اهل انتقام هستکات کردیم چون اواخر رابطمون رفتارش سرد شده بود و بی احترام ...

ببین بنظر من اون که انقد بهت بی احترامی کرده دیگه لیاقت بخششو نداره حتی ارزش اینم نداره که ببینیش

مگه تو اسباب بازی که هروقت خواست‌ داشته باشدت هر وقتم نخواست بذاره بره 

ببین بنظر من اون که انقد بهت بی احترامی کرده دیگه لیاقت بخششو نداره حتی ارزش اینم نداره که ببینیشمگه ...

میدونم💔اما وقتی حالیش نمیشه و ادم خطرناکیه میگی من چیکار کنم؟ حتی مامانمم نمیدونه چیکار باید بکنم پسره بیخیال نمیشه