ریاضیییی مدیر عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1952 عنوان بالخره منم بینی مو عمل کردم🥰😍 | مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 81 پست بچه ها هرکسی تجربه ای، کمکی چیزی میخواد میتونم تجربه مو بگم بهش ک اذیت نشید بعد عملمن خودم قبل عمل خیییلی اینور اونور گشتم ک چکار ننم ک تجربه بهتری بشه واسم 1403/09/11 | 13:40 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریاضیییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1952 به من نگفت شست و شو بدممن اسپری دارماز یکی از دوستام که پیش همین دکتر عمل کرده پرسیدماون گفت آره منم ... سلام عزیزم بینیت در چ حاله؟
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9377 سلام عزیزم بینیت در چ حاله؟ سلام خوبی؟خوبه. مشکلی نداره فقط گاهی اوقات وقتی میخوابم کیپ میشه و نمیتونم درست نفس بکشم🤔 قبل از عمل این مشکل رو نداشتمو اینکه هنوز یه کم ورم داره و من هیچ دارویی برای کم شدن ورم استفاده نمیکنمشما چی؟ با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9377 سلام عزیزم بینیت در چ حاله؟ سلام خوبی؟خوبه. مشکلی نداره فقط گاهی اوقات وقتی میخوابم کیپ میشه و نمیتونم درست نفس بکشم🤔 قبل از عمل این مشکل رو نداشتمو اینکه هنوز یه کم ورم داره و من هیچ دارویی برای کم شدن ورم استفاده نمیکنمشما چی؟ با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
ریاضیییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1952 سلام خوبی؟خوبه. مشکلی نداره فقط گاهی اوقات وقتی میخوابم کیپ میشه و نمیتونم درست نفس بکشم🤔 قبل از عم ... من کیپ شدن و..ندارم شکرخدا همه چی عالیفقط بینیم گکشتی با پوست ضخیم بود دکتر راکوتان دادهفته ۲تاقبلش کللی ازمایش دادم
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9377 من کیپ شدن و..ندارم شکرخدا همه چی عالیفقط بینیم گکشتی با پوست ضخیم بود دکتر راکوتان دادهفته ۲تاقبلش ... به منم راکوتان داد من نخوردم چون میرم لیزر با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
ریاضیییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1952 به منم راکوتان داد من نخوردم چون میرم لیزر ااالیزر بدن؟منم میرممگ منعی داره؟
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9377 ااالیزر بدن؟منم میرممگ منعی داره؟ آره لیزر بدنآره بابا . یا لیزر برو یا راکوتان بخورجفتش با هم وحشتناک خطرناکهممکنه باعث سوختگی وسیع توی پوستت بشه یا خدایی نکرده سرطان پوست با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9377 ااالیزر بدن؟منم میرممگ منعی داره؟ حتی بعد از قطع راکوتان شش ماه تا یک سال نباید بری لیزرچون اثرش روی بدنت هست با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
ریاضیییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1952 آره لیزر بدنآره بابا . یا لیزر برو یا راکوتان بخورجفتش با هم وحشتناک خطرناکهممکنه باعث سوختگی وسیع ت ... اااپس نرم دیگ لیزرپس فردا نوبتمه جلسه ۳ماه قبل داشتم لیزر
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9377 اااپس نرم دیگ لیزرپس فردا نوبتمه جلسه ۳ماه قبل داشتم لیزر اره نرو با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
ریاضیییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1952 حتی بعد از قطع راکوتان شش ماه تا یک سال نباید بری لیزرچون اثرش روی بدنت هست عاره الان دیدمدمت گرم ک گفتیرفتم سرچ کردم دیدم خودمم الان
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9377 عاره الان دیدمدمت گرم ک گفتیرفتم سرچ کردم دیدم خودمم الان 🌸🌸🌸 با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
ریاضیییی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1952 🌸🌸🌸 من ۲جلسه رفتم دیگ نمیرمبینیم مهمتره واسم فعلا
اوگییی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 9377 من ۲جلسه رفتم دیگ نمیرمبینیم مهمتره واسم فعلا من خیلی رفتمباید برم . حیفهو اینکه قبلا برای پوستم زیاد راکوتان مصرف کردم، باعث شده کیست تخمدان بگیرمکیست داشته باشی دیگه نباید راکوتان مصرف کنیان شاءالله ورم بینیم یواش یواش میخوابه دیگه چاره ای نیست با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه