2777
2789

کلی خاهش کردم کلی التماس ک تموم نکن ک فقط باش ولی فقط گفت نه نه نه هرچی گفتم چرا چرا چرا فقط گفت نه هرچی گریه کردم گفت نه لحظه آخر بغلش کردم و تموم تا ابد 🥲

آماده باش تو بعد جدایی اون ادم سابق نمیشی و قراره کلی پیشرفت کنی

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدر بدم میاد بخاطر اینکه وابسته هستید حاضرید خورد بشید اما بمونه واستون

قضاوت نکن

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

واقعاا خودتو اینجوری کوچیک کردی یعنی؟؟؟؟؟؟ دیوونه ای دختر

کوچیک نکرده اون هر کاری کرده بخاطر خودش و دلش کرده

اگ نمیکرد بعد ها پشیمون میشد ک چرا تلاش نکردم نگهش دارم

بمیری بعتره تا این همه زجه و حقارت بخاطر ی پسر

زجه زدم خیلی هم زدم بازم برگردم عقب میزنم چون من وقتی ی چیزی رو بخام نهایت تلاشم رو میکنم ولی نشد دیگ نشده و تموم ولی قرار نیست شرمنده خودم بشم

کوچیک نکرده اون هر کاری کرده بخاطر خودش و دلش کردهاگ نمیکرد بعد ها پشیمون میشد ک چرا تلاش نکردم نگهش ...

عزیز من تاپیک بخون چی گفته.. التماس پسره کرده پسره به یه ورشم نبوده.. اگه بعدا قراره پشیمون شه از اینکه خودشو واسه یه آدم بیشعور اینجوری کوجیک کرده نه اینکه التماس بیشتری چرا نکرده

بی خبر از حال خویش/ آرزو کردم حال خوب تورا🖤🦋