2777
2789
عنوان

شوهرم خیانتشو اعتراف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5999 بازدید | 81 پست
الانم دخترم مدرسه می‌ره به خانوادم هم نگفتم موندم چیکار کنمنه اینکه دل بستش باشم نه دیگه از چشمم افت ...

خب مگ نمیگی دختره پولداره بگو مهریه ات رو دختره بده و برو چرا انقد خودتو خوار میکنی؟تمام عکساشونو نشون خانواده ها بده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگ نمیگی دختره پولداره بگو مهریه ات رو دختره بده و برو چرا انقد خودتو خوار میکنی؟تمام عکساشونو نش ...

اره پولداره خیلی هم پولداره...

اما من مهریه ندارم ما رسم شیر بها داشتیم اون موقع که گرفتیم

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
اره پولداره خیلی هم پولداره...اما من مهریه ندارم ما رسم شیر بها داشتیم اون موقع که گرفتیم

عزیزم بهش بگو منم اگر یه مرد پولدار پیدا کنم خرجم کنه باید برم ؟ نه عزیزم اینا همه بهانه برای خیانته

به احتمال خیلی بالا دختره نمیدونه شوهرت زن داره در رابطه با جدایی و ترک منزل هم حرفی نداره پای سه تا ...

دختره میدونه خودم یبار زنگ زدم بهش گفتم خجالت بکش طرفت زن و یه تا بچه داره.با سه تا بچه سختمه خونه رو ول کنم 

عزیزم بهش بگو منم اگر یه مرد پولدار پیدا کنم خرجم کنه باید برم ؟ نه عزیزم اینا همه بهانه برای خیانته

اتفاقا گفتم گفت تو حق نداری حتی حرفشم بزنی گردنتو میزنم اما من فرق میکنم من مرد هستم...

اصلا نمیتونم خودمو درشرایط تو بذارم چون تو سه تا بچه داری من یکی داشتم 

زندگی اولم به همین خاطر بهم ریخت ، همسسرم به وقیحی همسر تو بود و حتی بدتر منو بیرون کرد !

شرایط سختیه امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری 

به خدا توکل کن ♥️😘

ل⁩

اتفاقا گفتم گفت تو حق نداری حتی حرفشم بزنی گردنتو میزنم اما من فرق میکنم من مرد هستم...

اتفاقا بگو تو مرد نیستی تو یه خیانت کار هستی مرد اونه که برای خانواده اش از تمام هستیش بگذره بعد هم مرد هیچ حقی نداره لاس بزنه با نامحرم

اصلا نمیتونم خودمو درشرایط تو بذارم چون تو سه تا بچه داری من یکی داشتم زندگی اولم به همین خاطر بهم ر ...

اینم وقتی حرف طلاق میزنم میگه هرکاری دوست داری بکنن اما من دیگع دنبالت نمیام 

بخدا من فقط بخاطر بچهام موندم اما واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط.اگه برم دخترم از مدرسش میمونه افسرده میشه

ببخشید ولی خیلی بیجا کردی که سختته خونه و ۳ تا بچه ات رو ول کنی 

قشنم بده بغل باباشون 

برو دنبال زندگی و جوونیت 

خاله من راست میگفت مردا سر زن هارو با بچه گرم میکنن خودشون هر غلطی دلشون میخواد بکنن 

کلاااا آوردن بیش از ۱ بچه اشتباهه اشتبااااه