2777
2789
عنوان

شوهرم خیانتشو اعتراف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 6001 بازدید | 81 پست
وقتی اومد کلی گزیه کردم داد و بیداد کردم تو پیدم بهش اما اون هیچی نمیگفت...میگفت هرچی بگی حق با تو ه ...

شما به خانوادش گفتین؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتیم بالا گفت یه چیزی میگم به هیچکس نگو قسمم داد 

گفتم باشه گفت دختره پولداره برتم خرج میکنه بهم پول داده و میده منم میخوام تیغش بزنم...

گفتم الکی روی چه حسابی حتما ازت بابتش چیزی میخواد میگه من که چیزی ندارم(ماشینش چپ کرده دااااغون)گفتم خودتو میخواد وجوتو میخواد گفت اره این قبلا یه دوست پسر داشته شبیه من از همه نظر اون تصادف کرده مرده الان با من خوشه و برتم خرج میکنه

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
یعنی یه روز خدای نکرده به دخترش خیانت کنن با دل شکسته و باگریه بیاد خونه شوهرت چه حالی پیدا می‌کنه خ ...

وااای تو روخدا نگو حتی فکرش هم ترسناکه

اصلا دوس ندارم تقاص خیانت همسرمو دخترم پس بده

درد خیلی بدیه💔

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

رفتیم بالا گفت یه چیزی میگم به هیچکس نگو قسمم داد گفتم باشه گفت دختره پولداره برتم خرج میکنه بهم پول ...

بگو مهریمو بده هررری

گفتم اون هرچی هم پول بهت بده عوضشو ازت میگیره و همینجوری هم ولت نمیکنه میگه نه من هودم به موقعش تمومش میکنم تو فقط دخالت نکن‌..

گفتم دوستش داری گفت خب اره انقدر بهم خوبی کرده و فلان مگه میشه دوستش نداشته باشم دنیارو سرم خراب شد...😭😭😭😭😭

رفتیم بالا گفت یه چیزی میگم به هیچکس نگو قسمم داد گفتم باشه گفت دختره پولداره برتم خرج میکنه بهم پول ...

ینی گوساله تر از شوهرت ندیدم تاحالا کثافت دروغگو 

زن نیستی اگ از این طلاق نگیری 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الانم دخترم مدرسه می‌ره به خانوادم هم نگفتم موندم چیکار کنم

نه اینکه دل بستش باشم نه دیگه از چشمم افتاد اما بهاطر بچها فعلا تو خونه هستم اما بهش گفتم دیگه منی برات وجود نداره دیگه خقی روی من نداری برو با همون به من کاری نداشته باش‌..

اما اون خیلی بی تفاوت رفتار میکنه انگار هیچی نشده

گفتم اعتراف تو باعث نمیشه ببخشمت فقط وقیح تر شدی....

گفتم اون هرچی هم پول بهت بده عوضشو ازت میگیره و همینجوری هم ولت نمیکنه میگه نه من هودم به موقعش تموم ...

مگه کل زندگی پوله؟ 

خیلی ببخشید ولی خاک بر سر همسرت