۶ت دارم جایی که همیشه میرم دندون پزشکی روکش دندونم رو با تاج گفت ۸ت که باید ۲ت دیگه جور کنم ولی کلینیک دندون پزشکی امام علی میتونم با ۴ت انجام بدم شایدم ۶ت اونجا نرفتم فقط میدونم قیمتاش مناسبتره....
الان موندم چیکار کنم؟؟ به نظرتون کجا برم؟؟ اینم بگم اون که گفت ۸ت پیشش ۶سال پیش ۳تا دندونم رو روکش کردم و مشکلی نداشته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم یه سوال بپرسم ازتون چون تجربه روکش دندون و دارید روکش دندون واسه چیه؟ مثلاً کسی که دندونش ترک ...
دندونتون اگه تاج داره و خوبه و میتونید باهاش بخورید نیازی نیست به نظرم ولی دندون من هم عصب کشی شده هم مواد داخلش ریخته هم تاج نداره شکسته باااید روکش کنم چون هیچی نمیتونم بخورم
جای دیگه رفتم همین کلینیک امام علی برای کشیدن دندون...دندونمو که عفونت کرده بود کشید کلا شد ۴۴۰ت بعد ...
خوب کشیده الان زیر ۵۰۰نیست واقعا ۸تومن خیلی زیاده نه کلینیک امام علی خوبه ولی باز یه تومن کمتره ولی خب بهتر از ۴.۵عه ارزون تر از ۳ام دیگه خوب نیست چون کیفیتشون شاید بدردنخور باشه