2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش حتما ساک دیده میشه اصلا استرس نداشته باس

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛
هفته 8 برای قلبه  دوستمون برای ساک داره میره

خب الكي ميره

اينجوري همش استرس ميگيره

خودم ميدونم هفته ٨ واسه قلبه

دكتره خودم گفت زير ٦ هفته نرو ك من دو هفته بعد رفتم هم جنين و ديد هم قلب

ولي دوستام زود رفته بودن همش الكي استرس گرفته بود

به يكيشون گفته بود ساك نيس شايد خارج رحمي باشه الكي بنده خدا چند هفته استرس داشت دو سه بار ازمايش بتا داد فقط دوبار سونو داد تا ساك رو ديدن بعدم گفتن برو دورهفته ديگه بيا شايد پوچ باشه جنين نيس اون دو هفته بنده خدا ديوونه شد

بعده دو هفته رفت همه چيش خوب بود

خب معلومه زود بره چيزي معلوم نميشه الكي استرس ميگيره

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

دوست عزيز اگه لكه بيني نداري وضعيتت خوبه از من ميشنوي نرو فقط استراحت كن اسيد فوليك بخور 

هفته ٧ برو

اين چيزي بود ك دكتره خودمم بهم گفت

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
خب الكي ميره اينجوري همش استرس ميگيره خودم ميدونم هفته ٨ واسه قلبه دكتره خودم گفت زير ٦ هفته نرو ...

درسته عزیزم ولی برای بارداری های طبیعی

معمولا کسانی که سابقه بارداری خارج رحم یا نازایی که بار دارو باردار شده بعضی دکترها برای اطمینان سونویی میکنند که ساک تشکیل شده یا نه

همه بارداری ها مثل هم نیست بهتره طبق نظر دکتر پیش رفت 

یه خانوم باردار معمولی 4 بار تو بارداری سونو میره 

ولی یکی مثل خودم که بارداری پر خطری داشتم مرتب سونو میشدم 

حتی اوایل بارداری چند بار واژینال سونو شدم که خیلی ها  تو سایت میگند نرو خطر داره 

ولی نظر دکتر من سونو واژینال بود که خدا رو شکر مشکلی هم برام پیش نیامد،