2777
2789

سلام. به محض اینکه این نذرو میکنم کمتر از یک ساعت وسیلم پیدا میشه خیلی مجربه. گفتم بگم شاید بدردتون خورد.

نذر حاج آقا سوزنی؛ ۳ تا فاتحه نذر میکنی یکیشو میخونی و هدیه میکنی به روح حاج آقا سوزنی. دوتاشو گرو نگه میداری تا وسیلت پیدا بشه. بعد از پیدا شدن وسیلت دوتای دیگه رو هم میخونی و هدیه میکنی به ایشون.

التماس دعا

خير ببيني دعا كن منم پيدا كنم چيزايي ك گم كردمو

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای دفع مزاحم چیزی نداری؟!

سوره کوثر رو به نیت دور کردن اون شخص بخون .

یا اینکه اگه دوست داری میری جایی شخصی تورو نبینه آیه و جعلنا من بین ایدیهم سدا.... رو بخون از دیده ها مخفی میشی خیلی مجربه

برای باطل شدن چه ذکری پیشنهاد میکنین؟؟(میخوام اگه طلسمی دعایی هست احتمالا تو زندگیم باطل بشه)

اگه هر روز تو خونه ۵۰ آیه از قران با صدای بلند خونده بشه هیییییییچ سحر و جادویی به اون خونه وارد نمیشه. ولی اگه میخوای دلت آروم بشه آیه ۵۴ و ۵۵ و ۵۶ سوره اعراف رو ۷۰ مرتبه به آب بخون و باهاش وضو بگیر و ازش بخور و ازش بپاش تو خونت

اینجوری اگه طلسمی دعایی چیزی هم باشه باطل میشه!؟

بله ولی ارجحه که تا ۴۰ روز ادامه بدی.

دوست عزیز ما آدما بیشتر مورد چشم زخم واقع میشیم و اتفاقات بدی تو زندگیمون میفته و به اشتباه فکر میکنیم که دعا و طلسم شدیم درصورتی که چشم بد تو زندگیم اثر گذاشته. اگه اتفاقا بدی تو زندگیت میفته سعی کن هر روز معوذتین رو زیاد بخونی تو کف دستت و بکشی تو صورتت یا هر روز با خودت تو خونه همراه با انجام کارهات معوذتین بخونی.

اگه هم هی گره میفته تو کارت زیاد استغفار کن. باز کننده گره استغفاره . به طرزعجیبی گره های زندگیت باز میشه. و اینکه هر دعایی میخونی به دعا توجه کن و حواست به دعا باشه که اثر بذاره

سوره کوثر رو به نیت دور کردن اون شخص بخون .یا اینکه اگه دوست داری میری جایی شخصی تورو نبینه آیه و جع ...

سوره کوثر رو چندبار بخونم؟

یه مزاحم هست میخوام دست از سرم برداره، کلافه ام کرده

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
بله ولی ارجحه که تا ۴۰ روز ادامه بدی.دوست عزیز ما آدما بیشتر مورد چشم زخم واقع میشیم و اتفاقات بدی ت ...

خییییلی ممنونم بابت لطف بزرگتون مچکرم

من  شک کردم بع اینکه بختمو بستن....

خدا همیشه هست♥️