2777
2789

من نمونه خون  دادم برا استخراج dna بعد مرحله آخر اسم منو رو تیوب نوشتن که قاطی نمونه های دیگ نشه بعد دختره هم گروهی ام برداشت گفت بنویس نمونه آدمه بعد پسره جلو استاد و همه خندید گفت خوب شد گفتی نمونه آدمه ولی کلا کسی به حرفش نخندید 

پسره اینجوریه که هرچی به ذهنش میاد فوری میگه اصلا فکر نمیکنه 

منم متاهل ام از همه شون هم بزرگترم کلا خیلی سرسنگین ترم باهاشون ناراحت شدم واقعا ولی یه لبخند با  صورت قرمز شده زدم چیزی نگفتم بنطزتون باید چیزی میگفتم ؟یا اصن ناراحت نمی‌شدم ؟

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

پوکر نگاهش میکردی کافی بود

بعدشم وقتی کسی نخندیده کافیه براش🤣

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن این اسکلا دو تا دختر میبین جو گیر میشن

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

پوکر نگاهش میکردی کافی بودبعدشم وقتی کسی نخندیده کافیه براش🤣

اصن خودش رفت تو بغل دوستش فهمید تر زده نگام نکرد وگرنه یه چش غزه میرفتم 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری