2777
2789

سلام خانوما شبتون بخیر. 

من واقعا تو زندگیم دارم آزار میبینم احساس میکنم از خامی خودمه یا شاید بلد نیستم زندگیم این شکلی . ب هر دلیلی خلاصه احساس نارضایتی دارم. 

۱.شوهرم خیلی من و تو می‌کنه و من هر چقدر تلاش میکنم ک نشون بدم دیگه منو تو نداریم و ما حساب میشیم اصلا نمی‌فهمه 

۲. سعی میکنه مغرورانه رفتار کنه اکثر اوقات خودم میرفتم سمتش تا ی دعوا کردیم یکم بهتر شدم و زیاد پر و بالش نمیپیچم / سرد رفتار می‌کنه و این کلا مدلشه مگر اینکه حالش خیلی خوب باشه ک در اون صورت هم زیاد بروز نمی‌ده و بشدت تو داره

۳. دعواهای شدیدی داشتیم اکثرا سر دیگران بوده و ب خاطر بقیه کلی بی حرمتی شده 

۴. زیاد تو خونه حرف نمیزنه مگ مسئله مهمی باشه . وقتی هم من صحبت میکنم احساس میکنم می‌ره رو مخش 

از طرفی میگه خونه ساکته تلویزیون روشن می‌کنه از طرفی هم اصلا دوسنداره هم‌صحبت بشیم 

۵. کنار دیگران با بقیه کلی حرف میزنه و این منو آزار میده 

۶. ی چیزیو اصرار کنم بدتر لج می‌کنه ب قدری ک خودم پشیمون بشم

میشه ب من ی راه چاره بگین لطفاً؟ واقعا نمی‌دونم چیکار باید بکنم من شخصیتم کاملا متفاوته خیلی شلوغ بودم خیلی شیطون بودم کل شیطنتم نابود شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه یک سال دوست بودیمیک سال و سه ماه نامزد بودیم دو ماهه عروسی گرفتیم حدودا دو ساله باهمیم

تا اخلاقش درست نشده ب بچه فکر نکن

حتما برو مشاوره اگر شوهرت میاد ک چ بهتر دوتایی با هم برید

وقتی بی تفاوتم بدتر هم هست تازه . چون هیچ تمایلی برای سر صبحت بودن نمیکنه

خب بی تفاوت یعنی تو هم یه زندگی جدا برا خودت داشته باشی..یعنی بری سر یک کار و مستقل بشی و تو هم دغدغه کار و اهداف خودت رو داشته باشی

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
خب بی تفاوت یعنی تو هم یه زندگی جدا برا خودت داشته باشی..یعنی بری سر یک کار و مستقل بشی و تو هم دغدغ ...

عززیزم من دغدغه های خودمو دارم.‌ ولی انتظار دارم اون تایمی ک تو خونه ایم خیلی خوب رفتار کنیم ک ..

خب شما شخصیت برونگرا و احتمال نمایشی دارید.

و ایشون شخصیتشون درونگرا و‌تا حدودی اسکیزوید هستن. حتما سرچ‌کن مفصل تر بخون تا باهاش آشنا بشی.

اصولا این دو تایپ شخصیتی باهم ازدواج میکنن. 

به دلیل اینکه شما آرومی که در وجود خود نداشتی رو‌در اون پسندیدی و ایشون هم اون چیز رو که خودش نداشته درون شما پسندیده. 

اینکه با شما همصحبت نمیشه یکی از دلایش اینه که حرف مشترک با شما پیدا نمیکنه.