2777
2789
عنوان

عفونت دارم خوب نمیشم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2414 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرجان جون من شنیدم سیر رو باید یه شب تا صبح گذاشت،همون ۱۰ دقیقه کافیه یعنی؟

سعی کن تو این ده دقیقه همه عصارشو استفاده کنی. نه گلم نمیخاد شب تا صبح اگرم خیلی عفونتت زیاده سه دفعه ادامه بده. یعنی روزی سه بار

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
ممنون مرجان عزیز. سیر داخل نمیره؟ نگران نباشم که پایین نیاد؟

خواهش عزیزم. نه اگر نگرانی یه نخ از وستش رد کن بعد دو بر نخ رو تو دستت بگیر که اگه رفت بالا بتونی درش بیاری

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄
خواهش عزیزم. نه اگر نگرانی یه نخ از وستش رد کن بعد دو بر نخ رو تو دستت بگیر که اگه رفت بالا بتونی در ...

چه فکر خوبی😊مرسی.

تو اسنتا خوندم که یه سری افراد که استفاده کردن گفتن بده سوزش ناشی از سیر باعث از بین رفتن برخی حواس اون ناحیه میشه؟

درسته؟

سعی کن تو این ده دقیقه همه عصارشو استفاده کنی. نه گلم نمیخاد شب تا صبح اگرم خیلی عفونتت زیاده سه دفع ...

با برش هایی که میزنیم همه عصاره اش رو استفاده کنیم؟

چه فکر خوبی😊مرسی. تو اسنتا خوندم که یه سری افراد که استفاده کردن گفتن بده سوزش ناشی از سیر باعث از ...

نه بابا یه خانومیم میگفت آدم عقیم میکنه والا من با یه بار باردارشدم

مرسی مرجان جون.بعد اینکه با اپلیکاتور بفرستم بره تو؟

نهههههه توضیح دادم که یه نخ رد کن ازش بزار دهانه واژنت نیازی نیست بزاریش داخل همون دهانه کافیه