2777
2789

دیشب باهم دعوا کرده بودیم و آخر شب رفتم معذرت خواهی کردم چون تقصیر خودم بود ، داخل عسلویه به تنهایی ۳۰ روز به سختی کار می‌کنه و باز تحت این شرایط داخل این همه سختی و رنج وقتی عصبی میشه بهش گیر میدم و دعوا میکنم بازم بهم چیزی نمیگه و فقط آرومم می‌کنه

اینم پیام های بعد معذرت خواهیم بود :))🤍💍 برای همتون ی مرد اینجوری آرزو میکنم :)))🤍💍

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقتون پایدار عزیزم 💖

میگم چقدر توی عسلویه بهش حقوق میدن ؟

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

حقوقش چقدره

فعلا ماه اول کاریشه کمک جوشکاره ولی طبق قانون ۳۰ ، روزی ۱ میلیون ، اضافه کاری هم می ایسته البته جدا از ۱ میلیون روزانه

عشقتون پایدار عزیزم 💖میگم چقدر توی عسلویه بهش حقوق میدن ؟

سلامت باشید گلم ، روزی ۱ میلیونه جدا از اضافه کاری حالا ۲۰ روز بایستع ۲۰ میلیونه ۳۰ روز بایستع ۳۰ میلیونه

فعلا ماه اول کاریشه کمک جوشکاره ولی طبق قانون ۳۰ ، روزی ۱ میلیون ، اضافه کاری هم می ایسته البته جدا ...

حقوق خوبیه ایشالا موفق باشید

من مجردم نه سواد دارم نه تجربه ولی چیزی که زیاد شنیدم 

گذر زمان رابطه یا خراب میشه یا شراب

احترام مرد و توجه زن نگه داشته بشه شراب میشه 

عشقتون پایدار باشه عزیز