2777
2789
عنوان

کیا بچه 2 ساله دارن

1808 بازدید | 44 پست

سلام مامانا لطفا دقت کنید به سوالم مررررسی

میشه وزن بچتون + غذا چند وعده میخورن تقریبا+ چند دفعه پی پی میکنن روزی

خواهش میکنم دقیق جواب بدین لطفا🙏🙏🙏

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه یکساله هستش 11کیلو هست غذا زیاد میخوره خیلی هم فعاله

پس سوال اخرم چی؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
سلام من پسرم تازه 2 سالش شده

خب به سلامتی ایشالله سوالم میشه جواب بدین

اینقدر حساس نباش..هر بچه یه ژنتیک داره از الان مقایسه کار درستی نیست

نه قصدم مقایسه نیست میخوام ببینم چقدر بچه ی من طبیعه

عزیزم پسرم دیگه ۵ سالشه ولی اگه بدردت میخوره قد و وزن اون موقعش رو میتونم ببینم و بگم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
دوازده کیلو،سه وعده اصلی ینی غدای کامل بقیش مثل فرنی و این چیزا،روزی یکدفعه پی پی ولی میوه زیاد بخور ...

قطره بهش دادین شما ویتامین و اهن و اینا؟

نه قصدم مقایسه نیست میخوام ببینم چقدر بچه ی من طبیعه

عزیزم کار خوبی میکنی مواظب رشد بچت هستی👌

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
عزیزم پسرم دیگه ۵ سالشه ولی اگه بدردت میخوره قد و وزن اون موقعش رو میتونم ببینم و بگم

وای عزیزم نه گلم مرسی 

من بیشتر رو دستشویی بچه حساسم دخترم ماشالله خیلی خوب میخوره 2 سالشه ولی روزی 3 بار پی پی میکنه

11 کیلوه

قطره بهش دادین شما ویتامین و اهن و اینا؟

یه زمانی استئوکر، ویتاگلوبین میخورد ولی الان چند ماهه هیچکدومو ندادم دکترشم گفت نیازی نداره

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...