2777
2789
عنوان

کیا بچه 2 ساله دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 44 پست
پسر منم ۹۱ هست بزرگتره. الان ۵ سال و یکی دو ماهشه.عکسشم میزارم چشم😂

خخخخ

پس چطور دختر من 5 سالشه😒😄

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
خخخخ پس چطور دختر من 5 سالشه😒😄

خب شاید اشتباه حساب میکنیم یکیمون😐 راستطی بچه من پسره طبیعیه که وزنش بالاتره

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه😂

عکسشو بزار

کار دارم میخوام برم خخخخ

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

دختر من تازه چهار سالش تموم شده وارد 5 سال شده

پسر شما وارد 6 سال میشه این تولدش

پس طبیعه دخترمنم 3 بار ولی 11 کیلوه نمیدونم چرا وزن نمیگیره

سلام منم پسرم ۲سالشه ۱۱کیلوهه روزی دوبار دستشویی میکنه غذا هم ۲یا ۳وعده

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب
سلام منم پسرم ۲سالشه ۱۱کیلوهه روزی دوبار دستشویی میکنه غذا هم ۲یا ۳وعده

سلام

خیلی خوب جواب دادی

مرسی عزیزم خدا حفظش کنه😍

یه چیزی بگم . یه تاپیک دیگه بود همه دوستان می گفتن بچه ما 4 ماهگی 7 8 کیلو بوده و ما نگرانشیم کم وزنه !!!! کلی نگران بچم شدم که تو یک سالگی 10 کیلو بود. الان می بینم دوستان وزن طبیعی بچشون رو میگن امیدوار شدم . نمی دونم چه حکمتیه بعضیا  پز میدن بچمون تپله قد بلنده فلانه

پسر من دوساله سه ماهه یازده کیلوعه خیلی کمه قدشم نمی‌دونم روزی یکبار پی پی می‌کنه بعضی روزاهم نمیکنه .بیارم روزی دوبار.تروخدابگین چی بدم چاق بشه خیلی لاغره

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
یه چیزی بگم . یه تاپیک دیگه بود همه دوستان می گفتن بچه ما 4 ماهگی 7 8 کیلو بوده و ما نگرانشیم کم وزن ...

من پسرم تا شیش ماهگی ۷کیلو بود طوری که دکتر می‌گفت خیلی چاق شده بعدش دیگه وزن نگرفت یکسال شد وزنش شد ۱۱ونیم.دوسالگیش یازده یعنی نیم کیلومتر کم شده بود

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
پسر من دوساله سه ماهه یازده کیلوعه خیلی کمه قدشم نمی‌دونم روزی یکبار پی پی می‌کنه بعضی روزاهم نمیکنه ...

اگه من میدونستم که دخترای خودم تپل میشدن

بنظرم صبحانه کره خامه عسل برنج و ماکارانی و ژله بستی از اینجور چیزا کله پاچه

من چون بچم پسره وشوهرم قدش متوسطه.۱۷۰.خیلی نگرانم .بنظرم مردباید قدبلندوهیکلی باشه.خیلی نگرانم کاش میشد بکاری کنم

من چون بچم پسره وشوهرم قدش متوسطه.۱۷۰.خیلی نگرانم .بنظرم مردباید قدبلندوهیکلی باشه.خیلی نگرانم کاش م ...

به نظر من الان حرص نخور بزار بزرگ شه اگه مشکلی خاصی نداره البته . بعد تو پیک رشدیش ببرش متخصص غدد

اگه من میدونستم که دخترای خودم تپل میشدن...

خخخخ.ممنون ازراهنماییت دوستم.بخدادارم دق میکنم همه میگن وایییی چقدر لاغرها یه بچه همسنشم داریم توفامیل.همش باپسری مقایسه می‌کنند میگن بچت قدش کوتاهه ولاغره.اخه بابای اون قدبلنده شوهرمو متوسط ولاغر