2777
2789

تو مترو ۱خانوم اومد تبلیغ کرد حتی رو دست۱خانم نشون دادن چجوری موها رو میبره چند نفر گرفتن من گفتم بگیرم آوردم خونه دیدم سمپاده گذاشتن توش،دقیقا مثل اون پده برش زدن چه کلک هایی هستن ان شالله نخورن این پولارو 

۱۰۰تومن هم گرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت میگی مترو بعد توقع اصل داری خاهر من

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

شاید باورت نشه ولی اینا یه تیم هستن کسایی که می‌خرن کاملا هماهنگ شده هستن اگه توجه کنی پیاده میشن ق ...

دقیقا ۱دختره خیلی تعریف کرد همه خریدن  حالا بمن اصرار که مال بدنشم بخر گفتم نه فعلا اینو امتحان کنم

اخ گفتی یادم افتاد منم پارسال بهم دو تا انداخت صد تومن اوردم خونه هر چی کشیدم مو نرفت الانم نمی دونم اصلا کجاست اشغال بود الکی ۱۰۰ تومنم به زور گرفت😂به معنی واقعی کلمه زننه انداخت بهم کارتو گرفت سریع😂چرا این جورن اخه فروشنده های مترو🤦

دقیقا ۱دختره خیلی تعریف کرد همه خریدن حالا بمن اصرار که مال بدنشم بخر گفتم نه فعلا اینو امتحان کنم

من بار ها دیدم 

یکبار فقط اینجوری سرم کلاه گذاشتن اونم از این میله کوچولو ها برای باز کردن لوله و فاضلاب بود 

ولی خب خرید بدی نکردم ولی در کل اونا هم تا اومدن سریع همه خریدن 

حواست باشه از این به بعد 

خب اونجا نگاه نکردم عجله داشتم پیاده بشم تو مترو چیزای دیگه هم خریده بودم ولی اینکه گنجشک رو رنگ کن ...

بدتره کلاغ رنگ میکنن 

لوازم آرایشی باید از جای معتبر بخری 

الحمدلله رب العالمین ...