2777
2789

ببخشید دوباره تاپیک میزنم چون گفتم ک قراره فردا جواب نهایی رو بهشون بدم، من 19سالمه بعد نوه ی عمه ی پدرم منو چند وقت پیش توی عروسی دختر دایی پدرم منو دیده اون معلمه نه خونه داره نه ماشین😐سنش هم23سالشه پسره قیافه و اخلاقش خوبه قدش حالا زیاد بلند نیست ولی قد زیاد برام ملاک نیست

خودم دانشجو معلمم هم رشته ایم ازدواج تو دوران دانشجویی سخته درسته؟ 🥲مادر بزرگم بیست چهاری باهام صحبت میکنه پسر خوبیه فرصت بده بیان 

مامانم اینا میگن تصمیم با خودته پسر خوبیه ولی خب اصلا شرایط مالی درستی نداره یعنی میدونم ساپورت انچنانی نمیشه

پدر خودم معلمه سه تا خونه داریم شرایط مالیمون هم اینه ولی اقا پسر نه پدرش یه پراید داره (بخدا توهین نیس دارم شرایط رو میگم فقط) و اینکه بنا هستن و من

داداشم حقوق میخونه یکیشون هم مدیریت صنعتی(اینو گفتم موقعیت خانوادگی رو بدونید)

من حتی سرکار نرفتم هنوز میگم شاید تا اون موقع موقعیت های خوبی بیاد مخصوصا اگر برم سرکار (ابتدایی هستم) 

و اینکه خیلی سنم کمه قبول دارین؟

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

اصلا خانوادت تو ای سن نباید خواستگار راه بدن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

و اینکه راستی بگم محل سکونت ما تو روستاس اون دوتا خونه توی شهر هستن پدرم بخاطر بیماری مادر بزرگم توی روستا موندیم اینم بگم🥲

حس میکنم بخاطر این شرایطم خیلی خواستگار ها تاثیر داشته باشه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خانوادت تو ای سن نباید خواستگار راه بدن

اخه فامیل هستن خیلی رو زدن

اسی ی نصحیت میکنم بخاطر هیچکس از آرزوهای خودت نگذر دلت اصلن نسوزه ...

🥲ممنونم ازت 

همه چیزو انگار پول میبینی من اصلا معیارم پول نیست جوری ک رفیقم میگ بیارش تو معیارهات

پول معیار مهمیه و نمیشه نادیدش گرفت هر کی گف مهم نیس با احترام حرفشو قبول نمیکنم چون فکر کن عاشق باشی ولی پول نداشته باشی یه لباس درست بخری این عشق هم از بین میره

سنت کمه ولی تو چکار موقعیت شغلی خانوادش داری مهم اینه موقعیت شغلی خودش خوبه و زتدگی کم کم خوب میشه یهو ک‌نمیشه همچیو داشت ادم نباید زیاد توقع داشته باشه 

ولی من خودم ۱۹سالمه اصن با ازدواج تو این سن موافق نیستم 

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

از حرفات مشخصه که خودت راضی نیستی پس ردش کن

میدونی من میگم🥲نکنه بخاطر محل زندگیم دیگ کسی نباشه! و بگن روستاییه

منم دانشجو معلمم پدرم مثل تو معلم شرایطم مثل تو کلا 

ولی منم انتخاب نمی‌کردم نه چون معلم نه چون اصلا شرایط مالی هیچی نداره 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍