2777
2789

من قدیم یه شکایتی از کسی که بهم حمله عمدی کرده بود کردم و جز دیه و جریمه به جایی نرسیدم ولی سلامتی من همچنان درگیره اون ماجراست و خیلی بیشتر از چیزی که دیه بود هزینه کردم هنوزم باید هزینه کنم

شکایت بابت ضرر و زیانم کردم کثافت قاضی اصلا لای مدارک و پرونده رو باز نکرد زنیکه اومد چهارتا هارت و پورت کرد قاضی ابله اونا رو نوشت و رد کرد دادخواست منو

میشه بازم شکایت کنم؟اون آشغالا به سزای کارشون نرسیدن

لعنت به این بی قانونی و بعضی قاضی های کثیف این مملکت که دوتاشون گیر من افتاد

خیلی وقته گذشته ولی چرا آروم نمیشم من

خدایا چرا داغ دلم آروم نمیگیره این چه بلایی بود سر من اومد آخه

یه آدم روانی لجن چرا باید سر راه من قرار می گرفت به من حمله کنه

لعنت بهت،لعنت بهتون که زندگیم رو جهنم کردید خدا تپام لحظاتتون رو جهنم کنه داغ بچه هاتو ببینی الهی زنیکه لجن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آروم باش

حالم بده واقعا

من همچنان درگیر مشکل سلامتی هستم که از سر این حمله برام پیش اومد یه نا حقی شدیدی هم دوتا قاضی در حقم کردن تو تاپیک های قبلیم از اونا گفتم

شما وکیلی؟به نظرت میشه دوباره شکایت کنم؟نتیجه ای داره؟

کارآموزمقضیه چی بوده خب من بایدمدارکتون وروند پرونده روبدونم

یه خانمی جلوی خونه امون به من حمله کرد هم مدارک پزشکی قانونی داشتم هم فیلم،شوهرش هم بهم حمله کرد که توی فیلم نیوفتاده چون گوشیم رو ازم گرفتن ولی شوهرش هم منو زد

به من فقط یه دیه و دادن و یه جریمه بابت فحاشیش هم کردن

که داد به دولت حالا نمی دونم داده یا نه؟این جریمه ها رو واقعا میگیره دولت یا نه؟

توی جلسه هم رفت آخر جلسه با قاضی تو اتاق نمی دونم چی کار کردن که اومد بیرون قاضی پرید به منو و فحش و بد و بیراه داد

قاضی نخ می داد به منم داد من نگرفتم این خانم گرفت و نمی دونم چی کار کردن با هم

یه شکایت بعدش برای هزینه های از کار افتادگی و هزینه های درمان و خسارتم کردم که قاضی اون پرونده اصلا اهمیتی نداد زنه اومد چهارتا جمله گفت چطور من انقدر خسارت زدم به این خانم و من دیه دادم قاضی هم نوشت و پرونده رو رد کرد

دیگه اینم من ول کردم اعتراض زدم ولی اومد عزینه کارشناسی بده که دیگه واقعا نداشتم هی پول این شکایت های بی نتیجه رو بدم ول کردم

همچنان ولی سلامتی من درگیره و باید باز درمان کنم سلامتیم مثل قبل نشده

نمی دونم الان باید چی کار کنم واقعا

خیلی اعصابم خورده

نه حقم داده شده نه سلامتیم برگشته

اون قاضی هام که اونطوری

میشه از اون قاضی که سرم داد و بیداد کرد شکایت کنم؟یه شماره هست که پیغام می ذاری به اون زنگ زدم ولی نتیجه ای نداد تماسی با من نگرفتن

یه خانمی جلوی خونه امون به من حمله کرد هم مدارک پزشکی قانونی داشتم هم فیلم،شوهرش هم بهم حمله کرد که ...

بله جریمه رودرحق دولت پرداخت میکنن

شماحتما مدارکتون کافی نبوده وخوب دفاع نکردین مگرنه میشه ازکارافتادگی گرفت 

شکایت ازقضات معمولا به جایی نمیرسه

بله جریمه رودرحق دولت پرداخت میکننشماحتما مدارکتون کافی نبوده وخوب دفاع نکردین مگرنه میشه ازکارافتاد ...

مدارکم کافی بود کلی مدرک داشتم دو سری معاینه و نامه پزشک قانونی کلی مدارک درمانیم

من همش به مدارکم استناد می کردم اون همش با چر رویی هوچی بازی در میاورد شاید منم باید با هوچی بازی دفاع می کردم هوچی بازی اون خانم جواب داد

اصلا نگاه نکرد بهشون و از کار افتادگی و هزینه های درمانم رو ندادن

الان میشه باز شکایتی بکنم؟به جایی میرسه؟سلامتیم همچنان درگیره و همچنان در حال دوا درمان

اخرین رای قاضی رومیتونین بفرستین برام؟

لذا نظر به اینکه خواهان ادله کافی جهت

اثبات ادعای خود به دادگاه ارائه ننموده است ، و آنچه از مواد 1 و 2 قانون مسئوليت مدنی برداشت می شود این است که

در فرض اثبات ضرر ، بایست انتساب و رابطه بين ضرر و فعل شخص ، محرز باشد ، که در ما نحن فيه محرز نيست ،

لذا دادگاه به دليل عدم احراز صحت ادعای خواهان مستندا به ماده 197 قانون آیين دادرسی مدنی حکم بر بی حقی خواهان

صادر می نماید . رای صادره حضوری و ظرف بيست روز پس از ابالغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم محترم تجدید

لذا نظر به اینکه خواهان ادله کافی جهت اثبات ادعای خود به دادگاه ارائه ننموده است ، و آنچه از مواد 1 ...

دومی شکایت نبوده وحقوقی اقدام کردین میتونین دوباره دادخواست بدین پیشنهادمیکنم اینباروکیل بگیرین تا موفق بشین 

[QUOTE=399114755]لذا نظر به اینکه خواهان ادله کافی جهت اثبات ادعای خود به دادگاه ارائه ننموده است ، ...

آره حقوقی اقدام کردم

تو اولی که کیفری بود نمی دونستم میشه خسارت و از کارافتادگی رو هم خواست برای همین محبور شدم دوباره اینو بدم

این تفاوت حقوقی و کیفری رو میگید لطفا

به نتیجه ای میرسه؟این سری هم من مدارکم کلی بود ولی توجهی بهش نکردن اصلا

الان همچنان درگیر درمانم،یعنی درمانم تمام شد دوباره اقدام کنم؟نتیجه داره یعنی؟

[QUOTE=399114755]لذا نظر به اینکه خواهان ادله کافی جهت اثبات ادعای خود به دادگاه ارائه ننموده است ، ...

من روی همین رای که برای شما فرستادم هم اعتراض زدم اومد مدارک ناقص است هزینه کارشناسی بریزید که دیگه ول کردم

[QUOTE=399114937][QUOTE=399114755]لذا نظر به اینکه خواهان ادله کافی جهت اثبات ادعای خود به دادگاه ار ...

حقوقی زندان نداره بیشترمطالبه مال هست کیفری زندان وکیفر وجریمه هست 

من تامدارکتون رونبینم نمیتونم اطمینان بدم کدوم شهرهستین؟