2777
2789
عنوان

دعایی وجود داره بخونم بابام زن نگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم خانم گل چقدر ناراحت شدم

خدامادرتو بیامرزه

بنظرم اگه بری خوابگاه یه شهردیگه برای تحصیل خوب میشه بابات اینطورکه مشخصه استقابل هم میکنه از فاصله گرفتنت! و مخارجش رو میده حتما

فقط گلم مراقب باش درجست وجوی محبت ؛ ازهر بی سروپایی طلب محبت نکنی.

اگه جایی مشغول کاربشی وخوب وباشخصیت بگردی موارد ازدواجی خوب ازاون شهر برات پیدامیشه ومیتونی عروس همونجابشی وکلا بابات رو ول کنی.

امیدوارم هرجور که میشه تو احساس خوشبختی کنی فقط.ازخدامیخوام درهای رحمتش روبرات بازکنه

بابام میگه اینو

عزیزم به نفعته یک شغل خوب پیدا کنی و جمع کنی برای رهن خونه ای چیزی 

ازدواج چیز خوبیه بد نیست ولی خب فکر نکنم تو این شرایط اصلا به علایقت احترامی گذاشته بشه

عزیزم مطمئنی خانوم پدرتون بدجنسه یا داری از شنیده هات پیش داوری میکنی؟ منم یه نا مادری هستم و به خوا ...

نه مشکل از زنه نیس مشکل از بابامه که هنوز ازدواج نکرده توجه شو از دست دادم

گفت سال دیگ تو رو آموزش رانندگی میفرستم باز قضیه ماشین شد چون گواهینامه نداره جلو زنه گف  باخنده نه زنم نمیذاره بفرستم

ولی خب وقتی یکی انقدر حق دخالت بده طرفم ازشرایط سواستفاده میکنه 

همین الان باقهر کردن وبحث بابام بم پول میده اونموقع که دیگ کلا نمیده

به پدرت بگو میخوای بری سرکار ، حتما ازت علت رو میپرسه ، وقتی پرسید سر صحبت رو باز کن و بگو حس میکنی دیگه بهت توجه نداره  و نیاز به یک سری مایحتاج داری که لازم ماهانه پول داشته باشی تا مستقل بشی ، اینجوری پدرت یکم به خودش میاد (البته با لحن مهربون و محترمانه)

😭💔

💔💔💔💔💔💔

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه ندارم فقط دعا دعا میکنم امسال رشته خوب قبول بشم برم خوابگاه

انشالله که قبولی .این زنیکه رو از کجا پیدا کرده ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دورت بگردم خانم گل چقدر ناراحت شدمخدامادرتو بیامرزهبنظرم اگه بری خوابگاه یه شهردیگه برای تحصیل خوب م ...

مرسی ازتون❤❤

تورخدا واسم دعا کنین زندگیم درست بشه امسال قبول بشم