2777
2789
عنوان

اصرار میکنن ک این خواستگارو قبول کن😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 59 پست
سنت کمه ولی تو چکار موقعیت شغلی خانوادش داری مهم اینه موقعیت شغلی خودش خوبه و زتدگی کم کم خوب میشه ی ...

خب به حامی اول زندگی داشته باشه بد نیست

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دانشجو معلمم پدرم مثل تو معلم شرایطم مثل تو کلا ولی منم انتخاب نمی‌کردم نه چون معلم نه چون اصلا ...

ممنونم ازت

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
ولی ن اونقدر ک شما دیگ بهش پر و بال بدی تا یه حدی

خب بنظرت الان این حدش رو داره؟ 

دقیقا منم حرفم اینه و خودمم ۱۹ سالمه

😐خودمم قصدشو ندارم خانواده خیلی اصرار داره

مال هر کسی با سنش بسنج اون فقط ۲۳سالشه

وای اینطور میگی دلم میسوزه

آدم ک عاشق باشه با این حدش هم می‌سازه تا بهتر بشه تو عاشقش نیستی دلت هم راضی نیست

نه عاشقش نیستم چون شناختی ازش ندارم

میدونی من میگم🥲نکنه بخاطر محل زندگیم دیگ کسی نباشه! و بگن روستاییه

عزیزم سنت کمه 

هنوز خیلی وقت داری سرکار که بری موقعیت های بهتری سر راهت میاد

اگه اینو قبول کنی همش میخوای باخودت بگی شاید خواستگار های بهتری واسم میومد

ن کار با ازدواج تو این سن ندارم منظور اینه ک میگ تو چیکار به پدرش داری اونو میگم

اهان ن بخدا طفلی کاریش ندارم مهم نون حلاله در کل میگم ک احتمالا از طرف خانواده ساپورت نمیشه

عزیزم سنت کمه هنوز خیلی وقت داری سرکار که بری موقعیت های بهتری سر راهت میاداگه اینو قبول کنی همش میخ ...

ممنونم ازت❤