2777
2789
عنوان

دوستم نامزدیش بهم خورده😬

316 بازدید | 33 پست

البته در اون حدم دوست نیستیم همسایه ایم و از بچگی هم بازی بودیم الانم گهگاهی با هم حرف میزنیم و درد و دل میکنیم

این چند ماه پیش نامزد کرده بعد الان پسره، بیخبر، یهو گفته نمیخامت،، اینم گریه زاری بعد پدرش رفته از خونواده پسره گفته چیشده اونام گفتن هیچی دختر شما بهترین دختر دنیاست فقط پسر ما نمیخادش،بهتره جدا شن، عقد بودن

الان میخام زنگ بزنم دوستم حالشو بپرسم چون مامانم گف سر شبی از بیمارستان میاوردنش،، ولی موندم زنگ بزنم یا نه آخه چون خیلی هم صمیمی نیستیم میگم شاید فک کنن فضولی میخام بکنم، شنبدم چی شده و...  ولی زنگ نزنمم خب بد نمیشه؟ 

شوهرم میگه زنگ بزن فقط بحث اونو پیش نکش حالشو بپرس و آرزوی سلامتی کن و زود قطع کن، خوبه اینجوری؟؟؟ 

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

اره اصلا نپرس و زود قطع کن

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی ببخشید 

ی نفر کم داریم تا تکمیل گروه گزارش 

کسی میخواد بیاد درخواست بده 

اسی من بودم امشب زنگ نمیزدم میزاشتم برای فردا

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

اره بزن گناه داره طفلی

خدا لعنت کنه اون یابورو

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

طفلکی دختره

💔🥲😞

نمیدونم چیکار کنی واقعا برو عیادتش

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

واقعا رحمم اومد به دختره😭😭

آخه چرا 

پسره ی عوضی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

من باشم زنگ نمیزنم چون میگی صمیمی نیستین بذار هرموقع حضوری دیدیش حالشو میپرسی

آخه دوستیم دیگه فقط صمیمی نه

بعدا میگه مامانش بهش گفته و باز حالمو نپرسید

واقعا رحمم اومد به دختره😭😭آخه چرا پسره ی عوضی

شوهرم میگه اینا قبلا همسایه مامان بزرگم اینا بودن یه بار زن آورده بود خونشون همسایه ها دیده بودن و ریختن در خونشون که کوچه رو به کثافت کشیده پسرتون و دعوا شده بوده

شوهرم میگه اینا قبلا همسایه مامان بزرگم اینا بودن یه بار زن آورده بود خونشون همسایه ها دیده بودن و ر ...

😬😖😖

پس عب نداره لیاقت دختره بیشتر از اینه 

بزار تو خودش باشه

من باشم قبل ازدواجش بهش میگفتم 

اخه زنگ‌زدن یجوریه بنظرم امشب بیخیالش شو حداقل بذار فردا برو ببینش یاخاستی زنگ‌بزن

من خونم شهر خودمون نیس، معلوم نیس دقیق کی برم شاید ۶_۷روز دیگه برم

امشبم زنگ نزدم میخام فردا پس فردا زنگ بزنم