2777
2789
عنوان

تف توووو روی پرمویی

132 بازدید | 22 پست

بابا خسته شدم تمام بدنم موعه پشت کمر رو ناف رو شکم رو چونه رو انگشتا از مردا هم بیشتر مو دارم امروز سیبیلامو میزنم فردا صبح درمیان😭

لیزر هم شرایطی نیستم که برم

فقط تنها فایده اش اینه که ابروهام و مژه هام پرن ولی نمی‌خوام ترجیح میدم کم مو بودم تا این همه زجر نکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بخدا😭😭

رو باسنم موی کرکیه و دیوونه شدم از بس فک کردم ک بعد ازدواج با چی از بین ببرمشون، آخه موی کرکی هم نمیشه لیزر کرد 

سینه هامم موی کرکیه

بقیه جاها ک دیگ بماند

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
حالا بار خوبه تو ابرو و مژه هات پر هستن من بدنم عین خرس گریزلی مو داره ولی ابرو و مژه ندارم🙂

نه مال من خیلی پرن طوری که همه میگن خوشبحالت انگار کاشتی

😭🤦🏻‍♀️بابا همش حسرت میخورم این دخترایی که کم مو هستن حتی نیاز به شیو ندارن خوشبحالشون خوش به سعادتشون.

ببخشید ببخشید عذر میخوام ولی موهای اونجام از موهای سر مردا بیشتره

منم بخدا😭😭رو باسنم موی کرکیه و دیوونه شدم از بس فک کردم ک بعد ازدواج با چی از بین ببرمشون، آخه موی ...

باز خوبه مال تو کرکی هستن

روی باسنم و روی سینه هام موی سیاه کلفت هستن روی کمرمو ببینی انگار مرد دیدی

هیچ دختری توی جهان اندازه من مو نداره 

نه مال من خیلی پرن طوری که همه میگن خوشبحالت انگار کاشتی😭🤦🏻‍♀️بابا همش حسرت میخورم این دخترایی که ...

ببین موهای اونجا ک طبیعیه ، همه زیادن

مهم موی باسن،کمر و شکم و سینست، حالا شکم رو میشه لیزر کرد، ولی آخه موی کرکی رو سینه هارو چ کنم ، نمیدونم توام داری یا ن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ببین موهای اونجا ک طبیعیه ، همه زیادنمهم موی باسن،کمر و شکم و سینست، حالا شکم رو میشه لیزر کرد، ولی ...

روی شکم و باسن و سینه من موی کلفت مشکی هست باز خوبه مال تو کرکیه

باز خوبه مال تو کرکی هستنروی باسنم و روی سینه هام موی سیاه کلفت هستن روی کمرمو ببینی انگار مرد دیدیه ...

وای دختر این ک خوبه، با لیزر راحت میرن

من کرکیه نمیدونم چ کنم😭لیزر هم ج نمیده براش😭😭😭رونامم مو داره، اون سیری زدمشون بعد دیدم جوش ریز زده خواسم گریه کنم ک آخه  ن میشه بدون مو بود ن بدون جوش... هعی یکیشون هست

روی شکم و باسن و سینه من موی کلفت مشکی هست باز خوبه مال تو کرکیه

شکم منم کلفته و زیاااد 

ببین سینه هام کرکی ک میگم منظورم اینه نازکن، ولی کاملا مشخص هستن و بلندن تقریبا 

کرکی بور نیستن 

وای دختر این ک خوبه، با لیزر راحت میرنمن کرکیه نمیدونم چ کنم😭لیزر هم ج نمیده براش😭😭😭رونامم مو دا ...

آخه من شرایطی نیستم که لیزر برم حوصله ندارم😭

کرکی هستن معلومن؟ یا از این کرکی بورا که معلوم نیست؟ 

من این مشکلو برا صورتم دارم شیو میکنم جوش درمیارم شیو نمیکنم مو دارع