2777
2789
عنوان

تف توووو روی پرمویی

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست
شکم منم کلفته و زیاااد ببین سینه هام کرکی ک میگم منظورم اینه نازکن، ولی کاملا مشخص هستن و بلندن تقری ...

وایییی مال منم همینجوریه واقعا خجالت میکشم جلوی دوستام.

گردنمم مو داره معلومن مال توام اینجوریه ؟

چرا نمیتونی بری لیزر؟

حوصله ندارم پول ندارم هزارتا کار می‌خوام انجام بدم نمی‌دونم پولو واسه کدوم خرج کنم

می‌خوام ژل لبمو ترمیم کنم دندونامو درست کنم بینیمو عمل کنم آخه فکر کدومو بکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله ندارم پول ندارم هزارتا کار می‌خوام انجام بدم نمی‌دونم پولو واسه کدوم خرج کنممی‌خوام ژل لبمو تر ...

مو و دندون واجبه

ژل لب واجب نیست. دماغ هم واجب نیست

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
آخه من شرایطی نیستم که لیزر برم حوصله ندارم😭کرکی هستن معلومن؟ یا از این کرکی بورا که معلوم نیست؟ من ...

منم عزیزدلم... درکت میکنم... شرایط لیزر ندارم مجبورم بسازم

ن بابا بور کجا بود... کاملا مشخصه فقط خیرسرش نازک تره از بقیه جاها بدنم

وسط سینه هامم مو داره ایقد بدم میاد ، نمیدونم چطور بزنمش... بعد میترسم بزنم رو قفسه سینم و سینم جای مو نقطه نقطه بمونه اونوقت خودمو میکشم آخه پوست دختر ک نباید اونجور باشه قفسه سینش

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وایییی مال منم همینجوریه واقعا خجالت میکشم جلوی دوستام.گردنمم مو داره معلومن مال توام اینجوریه ؟

اره منم گردنم مو داره، زیر چونم کلی داره

تو تجربه وکس نداری؟ 

من غصه بعد ازدواج رو میخورم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اره منم گردنم مو داره، زیر چونم کلی دارهتو تجربه وکس نداری؟ من غصه بعد ازدواج رو میخورم

نه من اصلا وکس ننداختم تاحالا ولی هیچ فایده ای برا ما نداره وکس برا اونایی که موهاشون متوسطه خوبه نه برا ما که بندازیم صدبرابر بیشتر میشن

منم میگم ازدواج کنیم چجوری می‌خوایم شیو کنیم؟ فکر کن باید بریم حموم ۵ ساعت تو حموم فقط سینه و باسن و گردنو شیو کنیم فرداش هم درمیان کلی هم جاشون جوش میزنه

نه من اصلا وکس ننداختم تاحالا ولی هیچ فایده ای برا ما نداره وکس برا اونایی که موهاشون متوسطه خوبه نه ...

وای دقیقاااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️5ساعت شیو بکن آخرم نقطه نقطه بشه و جوش بزنه🤦🏻‍♀️

ببین باید اونجاهایی ک میشه رو بریم لیزر... تا کمتر ب چشم بیاد موهای بدنمون، بعدم وکس کنیم باسن و..

کمر و شکم و دست و پا و صورت رو راحت میشه لیزر کرد 

اگ شرایطش داشی حتما برو ایقد خوشحال میشی از نتیجش ک نگو 

من خواهرم رفت راحت شد