2777
2789
عنوان

ازدواج با شوهر درونگرا خیلی سخته

331 بازدید | 20 پست

هیچوقت فکر نمی‌کردم ازدواج با یه مرد درونگرا اینقدر سخت باشه، خیلی خستم 

شما تجربه ای دارید؟ اگه همسرتون درونگراست چیکار میکنید 

چجوریه مثلا،کم حرف و اینا؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوریه مثلا،کم حرف و اینا؟

کامنت بعدی رو میشه بخونی

دقیقا همین

کم حرف 

هیچ وقت نمی‌فهمم تو مغزش چی میگذره

گاهی اوقات از آینده ای ک باهاش دارم میترسم 

گاهی فکر میکنم اصلا نمیشناسمش

همسر من درون گراست ۱۶ ساله نشناختمش باورت میشه ؟

آره باورم میشه 

منم ۵ ساله با همسرم هستم، هیچوقت نفهمیدم چی تو مغزش میگذره ، هیچوقت نتونسته راحت بیاد باهام حرف بزنه 

کامنت بعدی رو میشه بخونیدقیقا همینکم حرف هیچ وقت نمی‌فهمم تو مغزش چی میگذرهگاهی اوقات از آینده ای ک ...

من درونگرام شوهرم برعکس 

مطمعن باش تو مغزش فقط فکر ایندس فقط حوصله به زبون اوردن نداره اما تو مغزش فقط در حال برنامه ریزیه 

من اینطوریم 

اما شوهرم پر حرف و بیش از حد اجتماعی حالمو بهم زد 

کامنت بعدی رو میشه بخونیدقیقا همینکم حرف هیچ وقت نمی‌فهمم تو مغزش چی میگذرهگاهی اوقات از آینده ای ک ...

حتی بشینی باهاش حرف بزنی هم سکوت میکنه و چیزی نمیگه؟چطوری واقعا در این حد درونگرا ندیدم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ینی چجوریه رفتاراش؟شوهر من برونگراس با بعضیا زیادی گرم‌میگیره من خوشم‌نمیاد

ن برونگرای زیاد ن درونگرای زیاد 

هر دوش زیاد ک بشن آزار دهنده

شوهر من اصلا آدم حرف بزنی نیست اصلاااا

همیشه تو لاک خودشه 

مشکلی پیش بیاپ هیچوقت نمیاد باهام حرف بزنه و مشکلمون رو حل کنه اصلا قدرت درست حرف زدن و نداره

پیش خانوادش نمیتونه ازم‌دفاع کنه ، محلشون هم نمی‌ده اما نمیتونه جواب دیگران و بده

اگه تو برون‌گرایی، خیلی سختهههههه. بچه دار نشو هیچوقت. ببین میتونی زندگیتو ادامه بدی فعلا

من ب شدت برونگرام

و متاسفانه این وسط یه دختر کوچولوی یک ساله هم دارم 

من درونگرام شوهرم برعکس مطمعن باش تو مغزش فقط فکر ایندس فقط حوصله به زبون اوردن نداره اما تو مغزش فق ...

حداقل باهام صحبت کنه، دو روزه خونه نبودم الان سه ساعت گذشته فقط یه سلام کرد تموم 

باورت نمیشه چقدر این اخلاقش آزار دهندست

چرا بشینم حرف بزنم یکم حرف میزنه اما در حالت طبیعی اصلا

خب شوهر منم درونگرا نیست اما تا نشینی باهاش حرف بزنی و سوال و جواب کنی حرف نمیزنه ،مدلشونه دیگه سخت نگیر 

خب شوهر منم درونگرا نیست اما تا نشینی باهاش حرف بزنی و سوال و جواب کنی حرف نمیزنه ،مدلشونه دیگه سخت ...

الان من بعد ۲ روز اومدم خونه سلام کرد رفت خوابید 

از صبح تا همین الان خواب بوده 

روزهای تعطیل همش خوابه 

روزهای دیگه سرکار و میگه خستم

اصلا روانم و بهم ریخته 

با سیب زمینی ازدواج میکردم زندگیم حس‌و حال بهتری داشت